انگار عادتشه.به کسی کاراشو نمیگفت. شاید الان ک متاهل شده این عادت هموز باهاشه. ولی اخه همینجوری کبود شه اونم به شکل خاصی چرا پنهون میکنه دسپاچه میشه 😔 از دیشب درست نخوابیدم.
باهاش رو راست باش نگو که بد دل شدی و شک کردی بگو یکم نگرانم میشه واقعی بگی بگو تو دروغ میگی و میپیچونی مشخصه
خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
ببین واقعیت اینه که مردها اگه دستشون به یه زن برسه ،۹۹ ونیم درصد ازش نمیگذرن.حتی اگه عاشق زنشون باشن ...
پس حیا و غیرت مردونگیشون😢😢😢😔
خودم مقل چی از جن میترسما..👹👹😈😈👺👺ساعت دو شب داشتم کاربری جدید میساختم به جن فکر میکردم 😱👾💀👻👽اسمم شد جن💀😱خودمم ترسیدم پاشدم بخوابم کل بدنمو بردم زیر پتو که پاهامو نگیره😨 😨😨😨خلاصه حلالم کنید اگه یه لحظه موهای تنتون سیخ شد از ترس و اطرافتونو نگاه کردید👻ولی ازین به بعد پشماتونو بزنید خوب نیست یه خانوم با کمالات پشم داشته باشه..باردارا حلالم کنیدا 💖
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙