2777
2789
همش با من

همون دیگه هی هیچی نگفتی  خرج رو دستش نزاشتی نگفتی زن خرج داره الان که چیزی میخوای اقا بهش برمیخوره د

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همون دیگه هی هیچی نگفتی  خرج رو دستش نزاشتی نگفتی زن خرج داره الان که چیزی میخوای اقا بهش برمیخ ...

یعنی انقدر خودخواه و بی وجدانه که محبت منو پای وظیفه بذاره

من روزي رو ميبينم كه  عروسي نكرده رفتي خونش و بايد واسه خونه گوشت بخره ميگه بابات بخره

من جاش بودم از خوشحالی الان مرده بودم،تازه چقدر خجالت میکشیدم از این خانواده که برام سخت نگرفتن دخترشونو بهم دادن،تمام تلاشمو میکردم عشقشو جبران کنم حتی اگه دوسش نداشتم الان عاشقش میشدم با این همه لطف

عزیزم مرد که این چیزارو نمیفهمه راسته که میگن زنی که خرج نداره ارج نداره خرج واسش درست نکنی میگه چه خوب زن داشتن که خرجی نداره برم ده تا دیگم بگیرم البته  استثنا هم داریما که نسیب ماها نمیشن 

خود خواه بي وجدان نيست ! اخلاقشه! اين اينه و نميفهمه محبت رو اگه ميفهميد نميرفت جاي ديگه خاستگاري بله برون 

خود خواه بي وجدان نيست ! اخلاقشه! اين اينه و نميفهمه محبت رو اگه ميفهميد نميرفت جاي ديگه خاستگاري بل ...

اونو که میگه خواسته خانواده بود خودم نمیخواستمش

نه فعلا بله برون گرفتیم 

ببخشید نمیخام ناراحتت کنم ولی اگه دیدی درست نشد بزن بهم..عقدم که نکردی چرا خودتو عذاب میدی..بخدا بری زیر ی سقف عشقو عاشقی از سرت میپره فردا باورکن ی هزاری کف دستت نمیذاره بهت قول میدم خرج لباساتو باید از بابات بگیری توروخدا حواست باشه.بخدا خوبیتو میخایم ک میگیم این آدم درست بشو نیست حتی با مشاور..زندگیتو سیاه نکن دختریتو خراب نکن عمرتو صرف چنین آدمی نکن..این نشد بلاخره یکی دیگه میاد خواستگاریت ..نمیدونی چ حالیم انگار این موضوع واسه خودم پیش اومده ک انقدر دارم حرص میخورم ..ب بعدش فک کن چرا همش تو کوتاه بیای چرا نباید یبارم اون بگه بخاطر تو باشه!اون فهمیده تو عاشقشی بخاطرهمین گفته هرچی بگم قبول میکنه وای توروخدا خوب فکر کن

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
تازه جالبه خانوادس اون دختره رو میخواستن منو نمیخواستن

بزن بهم دیر نشده بخدا

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
من جاش بودم از خوشحالی الان مرده بودم،تازه چقدر خجالت میکشیدم از این خانواده که برام سخت نگرفتن دختر ...

مردا که شعور ندارن تا نرن خواستگاری پدرو مادره سخت نگیرن له له نزنن قدر نمیدونن شما اولش اسون گرفتی الان سخت بگیر بزا حساب کار دستش بیاد نزار به همین راحتی به دستت بیاره بخدا فردا همینارو میزنه سرت نمیگه بهم لطف کردینا میگه مونده بودن دستت که اسون گرفتن برام میمردی که اسون گرفتی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز