2777
2789
 ببین خودم چقدر ارزوهام کوچیکه چقدر راه اومدم باهاش که این زندگی سر بگیره دلم داره آتیش میگیره ...

ببین عشق واسه ادم نون و اب نمیشه با کسی باش که عاشقته نکه تو عاشقشی اینجوری اذیت میشی من یه لیست دارم بالاشم نوشتم لیست ارزوهام دادم که مثلا خونه ی بزرگ بگیریم واسه خونمون فلان چیزو تهیه کنیم شوهرم دونه دونه انجامشون میده عشق اینطوری میشه نکه یه لباس عروسو زیاد ببینه تا عقد نکردی فکر چاره باش

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
تو عقد نکردی هنوز اینقد وابسته این پسر شدی  تو نمیبینی دوسش داری اما نارحت نشیا من که دارم از ...

تازه یک ماهه نامزدیم،تو این یک ماه اندازه یک سال گریه کردم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تازه میگه همه چی رو درست حسابی و خارجی بخر بابات داره استفاده کن

ناراحت نشی این حرفو میزنم این بشر بخاطر وضع مالیتون اومده سراغت حالا هم قصدش فقط تیغ زدن خانوادته ..فردا میگه یدونه دخترشونی باید برات سنگ تموم بزارن حتی بعد عروسی توقع داره که  پدرت خرج زندگی رو بده..دوروز دیگه هم میگه پول پیش کم دارم بگو بابات بده..

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
دیگه نمیتونم پشت حرفاش وایسم،

ببين عزيزم  به نظرم شما تو به خونواده اي بودي كه رفاه نسبي داشتي  ولي با اين آدم نداري اين رفاه رو چون خسيسه چون دستش به راحتي جلو پدر زنش دواز ميشه پس عزت نفس نداره و پرتوقع ! يتي اگه بابات براش خونه ام بخره ميگه وظيفشه 

اسی منم با یکی چندسال بودم

قرار بود ازدواج کنیم همه خانواده و فامیل هم میدونستن

دقیقا مثل نامزدت بود.بیرون میرفتیم میگفت اا کارتم نیست یا کارتم سوخته یا ایندفعه حساب کن برات کارت به کارت میکنم.3سال تموم اینجوری گذشت

حتی یه بار رفتیم خرید دیدم چند دست لباس برداشت منم خوشحال گفتم داره برام خرید میکنه جلوی صندوق گفت کارتم رو جا گذاشتم حساب کن برسم خونه برات میزنم ولی...

میگفت ندارم برات عروسی بگیرم به بابات بگو خرجش رو بده و... دقیقا حرفای شوهرت رو میزد

عشق و عاشقی نان و اب نمیشه چون بری تو زندگی میفهمی عشق گووشت و برنج نمیشه که یه موقع مهمون بیاد بذاری جلوش

سعی کن با عقلت پیش بری نه با قلبت.

اگه با قلبت تصمیم بگیری بنظرم زندگیت رو به خودت باختی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
تازه یک ماهه نامزدیم،تو این یک ماه اندازه یک سال گریه کردم

منظورم این نبود زود واسته شدی میگم‌عقد نیسنی اینقد خودتو‌کوچیک‌ میکنی این حرفارپ بزنه 

تو‌روش وایسا گوشیو‌خاموش کن بگو دوره شناخته نامزدی 

منم از این حرکاتت خوشم‌نیومد میخام رو رابطمون فک‌کنم 

رو حرفتم وایسا رو دلتم پا بذار بهتر از اینه‌چهار روز دیگه مطلقه بشی یا مجبور باشی بسازی.

بذار بترسه 

ببين عزيزم  به نظرم شما تو به خونواده اي بودي كه رفاه نسبي داشتي  ولي با اين آدم نداري اين ...

من اصلا تا قبل اشنایی با این جمله پول ندارم و قرض و بدهی نمیشناختم

دیگه نمیتونم پشت حرفاش وایسم،

ایشون با اون خانومه ک نامزد کرده دیده خبری نیستو پول مولی نداره حتما گفته بدرد نمیخوره نامزدیو بهم زده دوباره برگشته پیش تو...ببین اصلا از هیچی نترس حتی از طلاقم نترس  خودتو دست بالا بگیری خودتو نباز تا سواستفاده نکنه

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
منظورم این نبود زود واسته شدی میگم‌عقد نیسنی اینقد خودتو‌کوچیک‌ میکنی این حرفارپ بزنه  تو‌روش ...

منم همینو میگم هنوز خرش از پل نگذشته عقل نکرده اینه وای بحال روزی که عقد کنن خرشم از پل بگذره ببین چطوری سواری میگیره از این بنده خدا😔😔😔اخه یه لباس پوفی چقد میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
ایشون با اون خانومه ک نامزد کرده دیده خبری نیستو پول مولی نداره حتما گفته بدرد نمیخوره نامزدیو بهم ز ...

تازه جالبه خانوادس اون دختره رو میخواستن منو نمیخواستن

2790
2778
2791
2779
2792