سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
نه من خیلی اصرار کردم که بیا خواستگاری،قول دادم بهش این پسره خوبیه،آبروم رفت،حالا حالاها سرکوفت میشن ...
خوب کردی عزیزم . شجاعت و عقل به خرج دادی. اگه ازدواج ناموفق میکردی بعدا بیشتر احساس سرخوردگی جلو خانواده میکردی. خانوادت هم الان شاید یه کم ناراحت باشن ولی ته دلشون میفهمن که تو با وجود علاقه چه تصمیم درستی گرفتی.
استارتر عزیزم همه دو ستان با توجه به شرایط و اخلاق های این مرد نظر شون بر جدایی بود که واقعا هم درسته چون ماها که نو زندگی رفتیم و چند تا ادم ها مختلف رو دیدیم یه چیزهایی اصل زندگی هست یعنی اگه نباشه زندگی هم وجود نداره یگی از مهمترین باعرضه بودن و نجابت مرد هست که با عزت نفس و غرور برای زندگیش تلاش کنه و دستش جلوی هیچ کس دراز نکنه و همین طور بی چشم ورو و پر توقع نباشه که نامزد شما هیچ کدوم از این خصلت ها رو نداشت و تازه تو باید در کنار مردت احساس ارامش و سر بلندی کنی نباید که هر روز و شب کارت گریه و ناراحتی باشه الان که خوندم که تمومش کردی خیلی خوشحال شدم خودتو بسپار به خدا و قوی باش تو لایق بهترین زندگی هستی خودتو دست بالا بگیر و به خودت برس و به قول معروف برای کسی بمیر که برات تب کنه از این به بعد هم اصلا اون پسر رو فراموش کن ودر کنار پدر و مادر مهربونت ارامش داشته باش
خیلی خوشحالم برات استارتر، احساس میکنم خواهر خودم از مهلکه نجات پیدا کرد، با تعریفایی که خودت کردی بنظرم جدایی بهترین راه بود، ضمنا شماهنوز نامزد بودی و اصلا اتفاق مهمی نیفتاده که ناراحتی، امیدوارم به حق این روزای عزیز بهترینا برات رقم بخوره خواهرم و هروقت خدا صلاح دونست یه کیس خیلی مناسب سرراهت قرار بده
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
تا کلی ترس داشتم در جواب کاربرا نگی ک بهم زدی اخه این ادم اصلا انگار ادم فضایی بود برام باورش مشکل بود تا این پروووو تا این حد خسیس اوف دختر شانس اوردی