2777
2789
نه من خیلی اصرار کردم که بیا خواستگاری،قول دادم بهش این پسره خوبیه،آبروم رفت،حالا حالاها سرکوفت میشن ...

مهم نیست این بهتره یا اگه عقد میکردی یا ساله دیگه با طلاق بر میگشتی؟؟؟صبر کن اونی که لایقت باشه میاد

با همچین آدمی سخته زندگی کردن .اگر نداشت و سرش پایین بود یه چیزی.ولی این بابا پرتوقع هم هست

خانواده منم همچین فکری کردن،گفتن عیب نداره پول نداره بجاش مرد باشه از این ب بعد تلاش کنه برات

چقدرم تلاش کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پر توقع و منفعت طلب

الان من دارم فکر میکنم به خاطر چی همچین آدمی رو قبول کردی دقیقا؟

بعد تو بله برون راجب جشن و عقد و مخارج و خونه اینا حرف نزدین پس چکار کردین؟

هر کی از راه برسه شما بهش دختر میدین؟

نه من خیلی اصرار کردم که بیا خواستگاری،قول دادم بهش این پسره خوبیه،آبروم رفت،حالا حالاها سرکوفت میشن ...

خوب کردی عزیزم . شجاعت  و عقل به خرج دادی. اگه ازدواج ناموفق میکردی بعدا بیشتر احساس سرخوردگی جلو خانواده میکردی. خانوادت هم الان شاید یه کم ناراحت باشن ولی ته دلشون میفهمن که تو با وجود علاقه چه تصمیم درستی گرفتی.

ایشالا یه مورد خوبم میاد تو زندگیت.

استارتر عزیزم همه دو ستان با توجه به شرایط و اخلاق های این مرد نظر شون بر جدایی بود که واقعا هم درسته چون ماها که نو زندگی رفتیم و چند تا ادم ها مختلف رو دیدیم یه چیزهایی اصل زندگی هست یعنی اگه نباشه زندگی هم وجود نداره یگی از مهمترین باعرضه  بودن و نجابت مرد هست که با عزت نفس و غرور برای زندگیش تلاش کنه و دستش جلوی هیچ کس دراز نکنه و همین طور بی چشم ورو و پر توقع نباشه که نامزد شما هیچ کدوم از این خصلت ها رو نداشت و تازه تو باید در کنار مردت احساس ارامش و سر بلندی کنی نباید که هر روز و شب کارت گریه و ناراحتی باشه الان که خوندم که تمومش کردی خیلی خوشحال شدم خودتو بسپار به خدا و قوی باش تو لایق بهترین زندگی هستی خودتو دست بالا بگیر و به خودت برس و به قول معروف برای کسی بمیر که برات تب کنه از این به بعد هم اصلا اون پسر رو فراموش کن ودر کنار پدر و مادر مهربونت ارامش داشته باش 

خیلی خوشحالم برات استارتر، احساس میکنم خواهر خودم از مهلکه نجات پیدا کرد، با تعریفایی  که خودت کردی بنظرم جدایی بهترین راه بود، ضمنا شماهنوز نامزد بودی و اصلا اتفاق مهمی نیفتاده که ناراحتی، امیدوارم به حق این روزای عزیز بهترینا برات رقم بخوره خواهرم و هروقت خدا صلاح دونست یه کیس خیلی مناسب سرراهت قرار بده 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

تا کلی ترس داشتم در جواب کاربرا نگی ک بهم زدی اخه این ادم اصلا انگار ادم فضایی بود برام باورش مشکل بود تا این پروووو تا این حد خسیس اوف دختر شانس اوردی

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
الان من دارم فکر میکنم به خاطر چی همچین آدمی رو قبول کردی دقیقا؟ بعد تو بله برون راجب جشن و عقد و م ...

صحبت شده،ولی الان میگه نمیتونم،اون حرفا مال خانواده ها بود،من قبول ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز