2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ تومن یا حداکثر ۴ 

بخدا من تاحالا به کسی نگفتم جدا شین چون عقد بودن اصلا دلم نمیاد بگم کسی زندگیشو خراب کنه ولی تو هنوز عقدم نکردی یکم عاقل باش عشق نون و اب نمیشه که منطقی تصمیم بگیر یه عمر پشیمون نشی😔😔😔من هنوز غرق اون یه جملتم که گفتی میخوام لباس پوفی بپوشم من و نی نیم خیلی دلمون کباب شد 😭😭😭😭😭😭

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
چ شوهر دله ای داره ها من‌نمیدونستم اینارو فکر‌کردم پول نداره بده. چون‌شوهر خودم دستش خالیه واسه پی ...

والا شوهر من بابا نداشت مادرشم بنده خدا پولي نداشت خودش كه اوند خاستگاري گفت بدهي دارم ولي من نپرسيدم چقدر آخه بابا من تا حالا بدهكار اونجوري نبود بعد عقد فهميدم ٥٠ مليون بدهي داره! اونم واسه كسي كه ميخواد زندگي تشكيل بده اونم ٤سال پيش كه ٥٠تومن ارزشي داششت هم من راه اومدم هم اون تلاشش رو كرد ! با اينكه منم تك دختر بودم ميتونست از بابام بكنه ! ولي واقعا وايستاد پاي حرفش ! 

عزیزم مشاوره بری بهت میگن ک تنها اختلال شخصیتی ک هیچوقت نمیشع ب امیداینکه درستش میکنم ازدواج کنم خساسته ک متاسفانه همسرشما همینجوریه ومشاورهامیگن اگ نمیتونی کناربیای ب هییییچ وجه باهمچین ادمی ازدواج نکن چون تنها چیزیه ک درست نمیشه میتونی توی  تل کانال @radiolibidoرو عضوشی مشاورش عالیه اگ گوش کنی راجب این قضیه صحبت کرده میتونه کمک کنه بهت 

امیدوارم مشکلت حل بشه

بخدا من تاحالا به کسی نگفتم جدا شین چون عقد بودن اصلا دلم نمیاد بگم کسی زندگیشو خراب کنه ولی تو هنوز ...

ببین خودم چقدر ارزوهام کوچیکه چقدر راه اومدم باهاش که این زندگی سر بگیره

دلم داره آتیش میگیره از حرفاش

نه بابام قبول میکنه نه این میگه بابات حالا که کمک نمیکنه به عنوان هدیه برامون جشن بگیره 

خب نامزدتون زرنگ تشریف دارن..این داره شمارو تحت فشار قرار میده که آخر پدرت مجبور شه واستون عروسی بگیره!خیلی زور داره بخدا..یعنی اگه قبول کنی خیلی ...تشریف داری..توروخدا حواست باشه کوتاه نیا بخدا نمیخام جنگ بندازی ولی اینکار باعث میشه بعدعروسی هم هرچی کمو کسری داشته باشین میگه برو از بابات بگیر فردا پول تو جیبتم میگه بابات بده

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
 ببین خودم چقدر ارزوهام کوچیکه چقدر راه اومدم باهاش که این زندگی سر بگیره دلم داره آتیش میگیره ...

تو عقد نکردی هنوز اینقد وابسته این پسر شدی 

تو نمیبینی دوسش داری

اما نارحت نشیا من که دارم از دور میبینم این پسر مفت خوره که دنبال پول هست یه زندگی براش تشکیل بدن 

پسری که دنبال پول نباشه این چیزارو نمیگه تازه عقدم نیستید هنوز ببین بعدش کع خرش از پل بگذره چیکار‌میکنت

2790
2778
2791
2779
2792