2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلهههههه قرار بود ابان باشه عروسی افتاد سال دیگه این موقع چون پول عروسی نداره رهنم‌بالاس واقعا گن ...

خوب اون داره همه تلاشش رو ميكنه ! ايشون ميگه نميكنم مهرتم ببخش باباتم خونه و ماشين بده چه بهتر خوج عروسيشم بده

بابااا اين آدم پر توقع و خسيسيه! يه دور حرفاي استاتر بخونيد😫😫

اره الان خوندم چرا اینجوری میکنه بیچاره اسی میگه فقط لباس پوفی بپوشم 😭😭😭😑😑😑

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
این هیچ پس اندازی نداره، منم خیلی مراعات کردم بخدا تا حالا

توام جهاز هیچی نبر والا بخدا داره زور میگه 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
اره الان خوندم چرا اینجوری میکنه بیچاره اسی میگه فقط لباس پوفی بپوشم 😭😭😭😑😑😑

از بچگی عاشق لباس پر چین و پفی بودم،تازه خودم یه مدت فقط لباس عروس تزیین میکردم،شغلم بود

خوب اون داره همه تلاشش رو ميكنه ! ايشون ميگه نميكنم مهرتم ببخش باباتم خونه و ماشين بده چه بهتر خوج ع ...

چ شوهر دله ای داره ها

من‌نمیدونستم اینارو فکر‌کردم پول نداره بده.

چون‌شوهر خودم دستش خالیه واسه پیش خونم‌ماشینو میفروشه 

بخاطر همین‌گفتم‌گناه دارن اما شوهر استاتر گناه نداره هیچ 

با پاشنه پاتم اینقد بزن تو دهنش دندوناش خورد شه

عشق لامصب

عشق!پس یعنی اون عاشقت نیس که حاضر نیس بخاطرت ی جشن کوچیگ بگیره..حواست باشه اگه الان شل بگیریو وا بدی دیگه بعد عروسی همین آشو همین کاسس

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
نه کلا منظورم همه مردا بود  در جریان تاپیکا استاتر نیستم

خواهر من هیچکس و تشویق به طلاق و جدایی نمیکنم .

اتفاقا همش میگم واسه زندگیتون واسه بچه مخصوصا سعی کنین کوتاه بیاین . بچه ها گناه دارن واقعا 

شوهر منم اول زندگی خیلی خیلی بهتر از شوهر اسی بود. ولی این اواخر خیلی خرابش کرد 

خداروشکر جنگیدم با مشکلات زندگی . درست شد ،

ولی این آقا از الان که اینجوریه ، حالا زیر یه سقفم نرفتن .عقدم که نشدن ، بخدا جدا شن به نفع هردوشونه

بقول معروف باز ما دوتا پیراهن بیشتر پاره کردیم . قشنگ مشخصه داماد زرنگ تشریف داره 

مشکل اونه که قبول نمیکنه

بزن تو سرش😠😡😡

از بچگی عاشق لباس پر چین و پفی بودم،تازه خودم یه مدت فقط لباس عروس تزیین میکردم،شغلم بود

اخییی بخدا یه لباس پوفی کرایه کنی و بری اتلیه یه عکس بندازی فوقش میشه ۲ تومن این چطور ادمیه که واسه دو تومن نمیخواد ارزوی تورو براورده کنه

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
2790
2778
2791
2779
2792