2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگه باید هرچی پول داریم بدیم به رهن کامل خونه،من نمیتونم اجاره بدم هر ماه بجاش جشن نمی گیریم منم ...

برو توی خونه رهن بشین حاشو ببر. هر ماه تا چشم میزنی کلی اجاره باید بدی

اصلا مشکل هم نداشتی فقط برو عکاسی و بعد هم کلیپ مختصر

کسی فیلم عروسی رو نمیبینه میمونه توی کشو خاک میخوره

بعد حیف پول بخوای بدی سالن و باغ و تالار و میوه و .... آخرش هم همه طلبکار شیرینی خشک بود جوجه ال بود

من زمان به عقب برگرده فقط عکاسی میرم و یه کلیپ ساده و ارزون

جهاز هم نمیخرم یا در حد چند تیکه ضروری

منم همینو میگم میگم در حد ۱۰ میلیون یه مهمونی بگیریم فقط  اصلا تالارم نباشه فقط لباس عروس بپو ...

بگو منم آرزو دارم مثل بقیه دخترا حالا کوتاه اومدم میگم ی عروسی فقط خودمونی که خرجتم بالا نشه..پدرمادرمن آرزو دارن تک دخترشونم منو ک از سر راه نیوردن..فقط عمه و داییو خاله اینارو دعوت کنید تو خونه 

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها

لباس عروس بپوش برو اتلیه بعدم یه ماه عسل عالی . خیلیم شیک میشه من از اول نمیدونم چرا دوست نداشتم عروسی بگیرم کلی هزینه کنه ادم بعد یه عده بیان بگن اجیلش پسته نداشت موزش کوچیک بود سیبش کال بود شامش فلان بود ماله ما برعکس شده بود شوهرم میگفت عروسی من میگفتم نه جالبش اینه تو فامیل رسم کردیم انگار بعده ما هرکی خواست عروسی بگیره روش مارو در پیش گرفت 

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
شمام اینجوری؟

بلهههههه

قرار بود ابان باشه عروسی افتاد سال دیگه این موقع

چون پول عروسی نداره رهنم‌بالاس

واقعا گناه دارن مردا 

اما خوب هر دختری از وقتی بدنیا میاد و عقلش میرسه تو ارزو پوشیدن لباس عروس و عروس شدنه 

تا اخر عمرم دیگه نمیتونی بپوشی فقط همون‌یه شبه 

حقوق چهار ماهو طرف یه جا داد بهش،اینم گفت میذارم برای خریدای عقد و بقیش برای خونه

ببین من اگه جای پدرومادرت باشم با هر ساز داماد که برقصم ، با یه سازش نمیرقصم دیگه😐

به دامادم میگم در قبال کارایی که نکردی تموم پول رهن خونه رو به نام دخترم کن 

هر چند خیلی خیلی کمه . وقتی ببینم دخترم خودش دوست داره نمیشه کاریش کرد ، لااقل این حرفمو ثابت میکنم حتما 

اره ،جدا شدن ،عقد نکردن،برگشت سمت من،گفت اشتباه کردم و از این حرفا

توام نباید قبول میکردی 😠😠😠😠

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
لباس عروس بپوش برو اتلیه بعدم یه ماه عسل عالی . خیلیم شیک میشه من از اول نمیدونم چرا دوست نداشتم عرو ...

بابااا اين آدم پر توقع و خسيسيه! يه دور حرفاي استاتر بخونيد😫😫

بابااا اين آدم پر توقع و خسيسيه! يه دور حرفاي استاتر بخونيد😫😫

پس فایده نداره این زندگی از ریشه خرابه 

2790
2778
2791
2779
2792