راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من روزي رو ميبينم كه عروسي نكرده رفتي خونش و بايد واسه خونه گوشت بخره ميگه بابات بخره
من جاش بودم از خوشحالی الان مرده بودم،تازه چقدر خجالت میکشیدم از این خانواده که برام سخت نگرفتن دخترشونو بهم دادن،تمام تلاشمو میکردم عشقشو جبران کنم حتی اگه دوسش نداشتم الان عاشقش میشدم با این همه لطف
یعنی انقدر خودخواه و بی وجدانه که محبت منو پای وظیفه بذاره
عزیزم مرد که این چیزارو نمیفهمه راسته که میگن زنی که خرج نداره ارج نداره خرج واسش درست نکنی میگه چه خوب زن داشتن که خرجی نداره برم ده تا دیگم بگیرم البته استثنا هم داریما که نسیب ماها نمیشن
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه
من جاش بودم از خوشحالی الان مرده بودم،تازه چقدر خجالت میکشیدم از این خانواده که برام سخت نگرفتن دختر ...
مردا که شعور ندارن تا نرن خواستگاری پدرو مادره سخت نگیرن له له نزنن قدر نمیدونن شما اولش اسون گرفتی الان سخت بگیر بزا حساب کار دستش بیاد نزار به همین راحتی به دستت بیاره بخدا فردا همینارو میزنه سرت نمیگه بهم لطف کردینا میگه مونده بودن دستت که اسون گرفتن برام میمردی که اسون گرفتی
میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه