2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حتی نمیخواد مسافرتم ببره وگرنه من راضیم بریم عکس بندازیم فقط ، یه مهمونی تو خونمون مثل پاتختی بگیری ...

خب برید شمال اونجا ی لباس فرمالیته عروس بپوش یکی از اقوامتونم ببر ازتون عکس بندازه بدید ظاهر کنن .بعد بیاید پایتختی بگیرید اونو چی قبول نمی کنه ؟؟ منم تک دختر بودم دقیقا شرایط تو رو داشتم ولی اگر لباس نپوشی مطمینم بعدا پشیمون میشی احساس بدی بعدا پیدا می کنی دیگران شماتت می کنن و ...

هنوز عقد نگرفتي؟؟؟؟  خوب ميتونيد نصف نصف كنيد !  ولي داماد پر رو ميشه

نه بابام قبول میکنه نه این

میگه بابات حالا که کمک نمیکنه به عنوان هدیه برامون جشن بگیره 

خب برید شمال اونجا ی لباس فرمالیته عروس بپوش یکی از اقوامتونم ببر ازتون عکس بندازه بدید ظاهر کنن .بع ...

مامانم میگه اگه لباس عروس نپوشی همه فکر میکنن به زور دادیمت به این

مخصوصا که پولم نداره ،همه تا اخر عمر سرکوفت میزنن بهت

بابام گفت من فقط جهیزیه میدم اونم گفت حالا که کسی کمک نمیکنه،من تنهام،فقط خونه رهن میکنم بدون جشن ...

تو هيچي نگو ساكت بشين بگو خونوادم اينجوري ميگن 😐 

دوما اون بايد واسه خوشحال كردنت تلاش كنه 

سوما بايد ياد بگيره كه از كسي توقع نداشته باشه و حالا كه اومده جلو مشكلاتشم به گردن بگيره 

به نظر من اون نميخواد بكنه ولي نه ميتونه يه جشن كوچيك بگيره و خونوادت ميدونن اگه الان راه بيان با به خواستش تن بدن يا بگن باشه عروسي نگير بد عادت ميشه ! دو روز ديگه ميگه من تنهام ندارم واست مانتو بخرم به جاي اينكه بره تلاش كنه واست فراهم كنه ميگه برو از بابات بگير .

فکر کنم شوهرت خیلی زرنگ تشریف داره😐

اگر اینطوره بقول دوستم کونتو بزن زمین بشین سرجات زیادم نرو خونشون اون موقع خانواده اش همچین مجلس بگیرین بیا و ببین خانواده شوهر منم زرنگ تشریف داشتن منم گفتم تا جشن نگیرین جهیزیه رو نمیارم 🤣🤣🤣 بعدش کلی پول یهووو امد وسط 

اسی جان از من به شما نصیحت اینقدر اول زندگی کوتاه نیا 

بعدها هم همین انتظارو ازت داره 

یعنی شوهرت هر حرفی زده همش به نفع خودش و خونوادش بوده ، اونوقت یه جا باید نظر شما و خونوادت مهم باشه یا نه😐

به نظر من زیادی کوتاه اومدنم خوب نیست به ضررت میشه درآینده . مرد پرتوقع میشه

اگر اینطوره بقول دوستم کونتو بزن زمین بشین سرجات زیادم نرو خونشون اون موقع خانواده اش همچین مجلس بگی ...

والا انگار بیوه میخاد بگیره 

من که خوب ندیدم این ازدواجشونو 😑😑😑

اسی جان از من به شما نصیحت اینقدر اول زندگی کوتاه نیا  بعدها هم همین انتظارو ازت داره  ی ...

من الان این وسط موندم

بیشتر ولی حقو به خانواده خودم میدم

چون توقع میلیاری ندارن،میگن ساده هم شده بگیر

تو هيچي نگو ساكت بشين بگو خونوادم اينجوري ميگن 😐  دوما اون بايد واسه خوشحال كردنت تلاش كنه&nb ...

دقیقا خانواده من میگن رو نده بهش،پس فردا اذیتت میکنه

من الان این وسط موندم بیشتر ولی حقو به خانواده خودم میدم چون توقع میلیاری ندارن،میگن ساده هم شده ب ...

حق با خونوادته صددرصد

اگه از الان به ساز داماد برقصن دوفردای دیگه بدترم میشه . 

آخه همش به نفع خودش تصمیم گرفته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز