سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بدبختی اینه که میگه کادوی جشن عقدم بده بذاریم رو خونه ۱۰۰میلیون به بالا لازم داریم برای رهن
خوب نداره عزیزم درکش کن من یکی از اشناهامونو میشناسم ک طرف پسره عروسی نگرفتن تک دخترم بود خانواده خود دختر واسش حنابندون گرفتن ولی لباس عروس پوشید دختره البته تو تالار
میگه باید هرچی پول داریم بدیم به رهن کامل خونه،من نمیتونم اجاره بدم هر ماه بجاش جشن نمی گیریم منم ...
من دو هفته پیش جشن عروسیم بود و مثل شما بود شرایطم . چون خونه خریده بودیم و وسایل خوب ، ب همسرم گفتم جشن تشریفاتی و باشکوه و شلوغ نباشه مثلا از ۴۰۰ مهمون، مهمون vip دعوت کن مثلا ۳۰ نفر اونم کسایی که جوون و شاد و مجلس گرم کن بودن ما خانواده مون زوج جوان زیاد بود اونا رو دعوت کردیم و با خاله و عمه و عمو دیگ اقوام دور دعوت نکردیم . بعد رفتیم باع و عمارت عکس انداختیم فیلم بردار هم نیاوردیم برای جشن چون کسی فیلم نمیبینه فقط عکس میبینن .بنطرم اینطوری بهتره