2777
2789
مامانم میگه اگه لباس عروس نپوشی همه فکر میکنن به زور دادیمت به این مخصوصا که پولم نداره ،همه تا اخر ...

استارتر جونم تو موصعت رو حفط کن و بگو ک خانواده ام میگن و اینک اینا خواسته کوچیکه بگو من دارم درکت می کنم ک جشن تو باغ یا ... نمیخوام .نرم و لطیف بیان کن ن با دعوا .اگرم دیدی گفت نمیتونم توام بگو باشه برو هروقت تونستی بیا .چون بد میشه بعدا حتی برات ی شلوارم نمیگیره اشتباه نکن .من دومین ازدواجمه .ازدواج اولم شوهرم اونقدر از من کند ک نگو رفت ماشین برای خودش خرید ک تو عمرش نمیدید بعد پول ی نوار بهداشتی بمن نمیداد طلا ک بماند همش میگفت ندارم ندارم .من یاد گرفتم ک نباید از خواسته ها گدشت و زیاد فداکار بود چون اون موقع همه چی ب ضررته 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا خانواده من میگن رو نده بهش،پس فردا اذیتت میکنه

ببين اصلا قبول نكن حتي شده به عروسي ١٠٠ نفره ام بگيره  عدس پلو ام بده بذار بگيره!  و اينكه اول زندگيت جلو اين آدم هيچ وقت پشت خونوادت رو خالي نكن! و سمت اونا باش اونا برات بهترين ها رو ميخوان! 

آها اسی بیا یه چیزی بهت بگم

به داماد بگو باشه عروسی نمیگیرم . در عوض پول رهن خونه که باید خرج عروسیم میشد و به نام من کن 

ببین به این خواسته شما اهمیت میده یا نه

اگه قبول کرد که مشخصه از این حرفاش قصدو غرضی نداره 

اگه قبول نکرد ازش بترس . جدی میگم

استارتر جونم تو موصعت رو حفط کن و بگو ک خانواده ام میگن و اینک اینا خواسته کوچیکه بگو من دارم درکت م ...

ببرمش پیش مشاور؟

فقط تو این یه مورد میگه باشه هرچی تو بگی

مامانم میگه اگه لباس عروس نپوشی همه فکر میکنن به زور دادیمت به این مخصوصا که پولم نداره ،همه تا اخر ...

دقیقا یاد خانواده شوهرم افتادم .اصلاااا رو نده بعدا سخت پشیمون میشی 

۱۴ تا سکه مهریه رو انتظار داره ببخشم

وااااي چه پروووووووووووووو! اصلا قبول نكن بدون عروسي به باباتم بگو جهاز زياد نده ! باهاشم سر سنگين باش ! 

الان داغي  درك نميكني بري باهاش زير يه سقف خيلي توقع داره ازت فكر ميكنه تك دختر گرفته قراره باباش همه كار كنه 

پس با اینحساب یه چیزیم ازتون طلب داره  اه این وقتشب چقدر حرصم دراومد  بخدا من اگه جای پد ...

منم خيلي حرصم گرفت! 😡😡😡😡😤😤😤 دلم ميخواد بگيرم شوهرش رو بزنم 😑😱😂

وااااي چه پروووووووووووووو! اصلا قبول نكن بدون عروسي به باباتم بگو جهاز زياد نده ! باهاشم سر سنگين ب ...

اعصابم بهم ریخت . انگار زیادیه تو خونه اومده برش داره ببره🤨🤨🤨

ببرمش پیش مشاور؟ فقط تو این یه مورد میگه باشه هرچی تو بگی

اخه مشاوره داریم تا مشاوره .برنگرده چرت و پرت بگه ب مشاوره مشاوره حقو بده ب اون 😞😞😞.بنطر من خرش کن بگو واقعا تو چرا ب فکر عرور زنت نیستی ک تو کل طایفه بپیچه ک بابا دختر برای دختر عروسی بگیره ک فردا بگن شوهر بی عرصه داره فقط نون خور اصافه شده .منم اینارو با گریع گفتم شوهرم خر شد 😀😀😀😀 حالا من دومین ازدواجم بود و شوهرم ی دختر ۷ ساله داره 😑😑😑😑 تو حتما لباس عروستو بپوش ی جشن مختصر هم بگیر 

2790
2778
2791
2779
2792