2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس با اینحساب یه چیزیم ازتون طلب داره  اه این وقتشب چقدر حرصم دراومد  بخدا من اگه جای پد ...

اخه بنده خدا بابای من خیلی درکش کرد گفت جوونه اوله زندگیشه خب وضع کارا خوب نیست خونه نداره ماشین نداره،فرصت میدیم کار کنه جمع کنه برای خودش

حتی نگفتیم ماکه در اینده خونه به نام بزن ماشین ب نام بزن 

هیچی

چون دوستم بودیم من خیلی توقعامو اوردم پایین 

بنطر من ادم از اول سبک بگیره سوار دختر میشن اگر استارتر مهریه اش زیاد بود شاید بخاطر مهریه پسره حرف ...

عزیزم من اگه مادرش بودم همین الان زنگ میزدم میگفتم شمارو به خیرو مارو به سلامت . خوش اومدین 

آدم اینقدر زرنگ دیگه نوبرشه

اخه بنده خدا بابای من خیلی درکش کرد گفت جوونه اوله زندگیشه خب وضع کارا خوب نیست خونه نداره ماشین ندا ...

استارتر یکم منطقی باش از اول زندگی هر طور اجرتو بچینی دیوار زندگیت ساخته میشه ی کم سخت باهاش برخورد کن بفهمه مسئله جدیه بهش بگو مهریه ک هیچ جهاز ک هیچ لباس عروسم نمیخواهی بگیری پس چرا باهام ازدواج کردی ک مانع خواسته و ارزوهام بشی یا ادمش کن یا جداشو .تو ی دختر هستی من ی بار ازدواج ناموفق داشتم ۷۳ تا سکه انداختم با ۶ دانگ خونه ب عنوان مهریه .از خواسته هات نگذر هرگز من تو زندگی اولم ۷ ماه دوام اوردم لنگه تو بودم سرم کلاه رفت ابرومم رفت 

نه فعلا بله برون گرفتیم 

ببين ! يه چيزي بگم!؟ 

سعي كن بيشتر بشناسيش! كسي كه الان اين قدر توقع داره بابات ماشين و خونه و .... توقع داره توام مهرت رو ببخشي دو روز ديگه ميتونه خرج خورد و خوراك و لباس تو رو بده خرج پوشك بچت رو بده ! ببخشيد ولي حالا كه عقد نكردين وقت فكر كردن داري! ميتوني يه جور ديگه بشناسيش 

من بدبخت  بابام که بفهمه من دادم پوستمو میکنه

ببینم تو که تک دختری 

آخه آدم تو این دوره زمونه مهریه ۱۴ تا سکه میگیره؟ آخه چرا؟ عاشق هم بودین مگه؟ خودت میگی معرفی کردن ، چرا اینقدر راه اومدین باهاش تا الان اون فکر کنه هر چی بگه شما باید مطیع باشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز