مامانم میگه اگه لباس عروس نپوشی همه فکر میکنن به زور دادیمت به این مخصوصا که پولم نداره ،همه تا اخر ...
استارتر جونم تو موصعت رو حفط کن و بگو ک خانواده ام میگن و اینک اینا خواسته کوچیکه بگو من دارم درکت می کنم ک جشن تو باغ یا ... نمیخوام .نرم و لطیف بیان کن ن با دعوا .اگرم دیدی گفت نمیتونم توام بگو باشه برو هروقت تونستی بیا .چون بد میشه بعدا حتی برات ی شلوارم نمیگیره اشتباه نکن .من دومین ازدواجمه .ازدواج اولم شوهرم اونقدر از من کند ک نگو رفت ماشین برای خودش خرید ک تو عمرش نمیدید بعد پول ی نوار بهداشتی بمن نمیداد طلا ک بماند همش میگفت ندارم ندارم .من یاد گرفتم ک نباید از خواسته ها گدشت و زیاد فداکار بود چون اون موقع همه چی ب ضررته
دقیقا خانواده من میگن رو نده بهش،پس فردا اذیتت میکنه
ببين اصلا قبول نكن حتي شده به عروسي ١٠٠ نفره ام بگيره عدس پلو ام بده بذار بگيره! و اينكه اول زندگيت جلو اين آدم هيچ وقت پشت خونوادت رو خالي نكن! و سمت اونا باش اونا برات بهترين ها رو ميخوان!
ببرمش پیش مشاور؟ فقط تو این یه مورد میگه باشه هرچی تو بگی
اخه مشاوره داریم تا مشاوره .برنگرده چرت و پرت بگه ب مشاوره مشاوره حقو بده ب اون 😞😞😞.بنطر من خرش کن بگو واقعا تو چرا ب فکر عرور زنت نیستی ک تو کل طایفه بپیچه ک بابا دختر برای دختر عروسی بگیره ک فردا بگن شوهر بی عرصه داره فقط نون خور اصافه شده .منم اینارو با گریع گفتم شوهرم خر شد 😀😀😀😀 حالا من دومین ازدواجم بود و شوهرم ی دختر ۷ ساله داره 😑😑😑😑 تو حتما لباس عروستو بپوش ی جشن مختصر هم بگیر