2777
2789
خوب خيلي از خرج عروسي از كادو ها در مياد ! يه وام بگيريد اگه ميتونيد

بدبختی اینه که میگه کادوی جشن عقدم بده بذاریم رو خونه ۱۰۰میلیون به بالا لازم داریم برای رهن

نميدونم عزيزم هيچ كس تو شرايط تو نيست ! بگم قبول نكن بد تر شه وضعييت بگم قبول كن رو دلت بمونه !  ...

میگن ما یه دختر بیشتر نداریم جشن باید بگیری خونه هم باید پیدا کنی حالا نه اینکه بخری،اجاره کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدبختی اینه که میگه کادوی جشن عقدم بده بذاریم رو خونه ۱۰۰میلیون به بالا لازم داریم برای رهن

بگو يه خونه كوچيك تر بگير 😡 يكم به خودت زحمت بده اول زندگي همه سختي دارن 

شوهرمن یه ماشین داشت گفت عروسی یا خونه گفتم عروسی بخدا ده تومن ماشینو فروخت عینشو خرج عروسی کردیم ...

این هیچ پس اندازی نداره، منم خیلی مراعات کردم بخدا تا حالا

میگن ما یه دختر بیشتر نداریم جشن باید بگیری خونه هم باید پیدا کنی حالا نه اینکه بخری،اجاره کن

خوب درست ميگن ! من جاي تو بودم  توپ رو ميتداختم تو زمين خونوادم خودم ميگفتم من نميدونم بابام نميذاره اين طوري

خوب نداره عزیزم درکش کن من یکی از اشناهامونو میشناسم ک طرف پسره عروسی نگرفتن تک دخترم بود خانواده خود دختر واسش حنابندون گرفتن ولی لباس عروس پوشید دختره البته تو تالار

بگو يه خونه كوچيك تر بگير 😡 يكم به خودت زحمت بده اول زندگي همه سختي دارن 

تازه انتظار داشت بابای من بهش خونه بده جهیزیه هم بده دخترم بده 

میگه باید هرچی پول داریم بدیم به رهن کامل خونه،من نمیتونم اجاره بدم هر ماه بجاش جشن نمی گیریم منم ...

من دو هفته پیش جشن عروسیم بود و مثل شما بود شرایطم .  چون خونه خریده بودیم و وسایل خوب ، ب همسرم گفتم جشن تشریفاتی و باشکوه و شلوغ نباشه مثلا از ۴۰۰ مهمون، مهمون  vip دعوت کن مثلا ۳۰ نفر اونم کسایی که جوون و شاد و مجلس گرم کن بودن ما خانواده مون زوج جوان زیاد بود اونا رو دعوت کردیم و با خاله و عمه و عمو دیگ اقوام دور دعوت نکردیم . بعد رفتیم باع و عمارت عکس انداختیم فیلم بردار هم نیاوردیم برای جشن چون کسی فیلم نمیبینه فقط عکس میبینن .بنطرم اینطوری بهتره 

خوب نداره عزیزم درکش کن من یکی از اشناهامونو میشناسم ک طرف پسره عروسی نگرفتن تک دخترم بود خانواده خو ...

من راضیم برای جشن عقدم بجای لباس رنگی پفی،لباس عروس بپوشم

مشکل خانواده هان،هر دو تا خانواده میگن جشن

خانواده پسر هم پول ندارن که بدن ولی توقع دارن

من دو هفته پیش جشن عروسیم بود و مثل شما بود شرایطم .  چون خونه خریده بودیم و وسایل خوب ، ب همسر ...

حتی نمیخواد مسافرتم ببره

وگرنه من راضیم بریم عکس بندازیم فقط ، یه مهمونی تو خونمون مثل پاتختی بگیریم 

من راضیم برای جشن عقدم بجای لباس رنگی پفی،لباس عروس بپوشم مشکل خانواده هان،هر دو تا خانواده میگن جش ...

هنوز عقد نگرفتي؟؟؟؟ 

خوب ميتونيد نصف نصف كنيد ! 

ولي داماد پر رو ميشه 

خوب اگه قبول نكني چي ميشه ؟؟؟

بابام گفت من فقط جهیزیه میدم

اونم گفت حالا که کسی کمک نمیکنه،من تنهام،فقط خونه رهن میکنم بدون جشن

حالا فعلا که درگیرن 

میترسم کش پیدا کنه بگن باید طلاقش بدی

2790
2778
2791
2779