2777
2789
عنوان

مامانم😭😭

314 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها.من ۱۷ سالمه و احساس میکنم مامانم دیگه حوصله منو نداره.بیشتر وقتا خونه نیست و داداشم که ۴ سال از من کوچکتره رو پیش من میزاره.کارای خونه هم میوفته به گردن من.اگر هم کارهای خونه رو انجام ندم با غرغراش توی خونه مواجه میشم.ولی دیگه کاراش برام عادی شده و حاضرم کارهارو انجام ندم ولی غربزنه.نزدیک چندماهه که سرکارمیره.من اصلا خوشم نمیاد مامانم شاغل باشه.همون اوایل هم بهش گفتم ولی بهم اعتنایی نکرد و رفت.روزای پایانی مدرسه که بود به من و داداشم وعده میداد که تابستون یه روزم خونه نمیمونیم ولی انگار بد متوجه شده بودیم و اون خودش و دوستاشو میگفت که یا دائم دارن تلفنی حرف میزنن یا بیرونن.

منم به عنوان یه دختر جوون از خانوادم انتظارایی دارم.مثلا دوستامو میبینم که هرماه روپوش و لباس و هزارچیز میخرن ولی من از اول تابستون منتظراینم که بریم بازار یه دونه روپوش بگیرم.

همین الانم دوستاش پایین منتظرن که برن بیرون.

بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟

دنیای من تویه نفر خلاصه میشهA♡F

یه عمر براتون همه کاری کرده 

بذارین چند وقتم خودش خوش بگذرونه خب

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوگیر میشن همش بچه میارن بعدا میبینن حوصله ندارن😏

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من مامانم شاغل نیست اما جارو کشیدن ظرف شستن ناار شام صبحانه و گرد گیری من بدبخت انجام میدم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

تو هم باهاشون برو و اونجا بهشون بگو که مادرم این کارو میکنه لطفا ولش کنید بذارید به زندگی عادیمون برگردیم ....بابات چیزی بهش نمیگه

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘
یه عمر براتون همه کاری کرده  بذارین چند وقتم خودش خوش بگذرونه خب

اگه خواهر باشه اره اما وقتی خواهر نداری انجام کارای یه خونه اونم تو سنس که باید خوشی کنی سخته

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
درستوبخون برو دانشگاه راحت میشی

مشکل اینجاست که تو انتخاب رشته نذاشتن رشته مورد علاقمو برم و اجبار کردن که یا تجربی یا ریاضی برم الانم رشته ریاضی ام و علاقه ندارم

مشکل اینجاست که تو انتخاب رشته نذاشتن رشته مورد علاقمو برم و اجبار کردن که یا تجربی یا ریاضی برم الا ...

علاقع ب وجود بیاربخون رتبت خوب شه بری ی شهر دور

آن دلبر شیرین که سپردی به منش👶میسپارم به ننش 😒بابت اخلاق عنش💩
تو هم باهاشون برو و اونجا بهشون بگو که مادرم این کارو میکنه لطفا ولش کنید بذارید به زندگی عادیمون بر ...

محل کارش رفتم همه دوستاش ازش طرفداری میکنن که داره برای شما کار میکنه.اوایل که سرکار رفته بود میومد میگفت چی میخواین براتون بگیرم ولی الان چندتا وسیله بزرگ قسطی گرفته که برای چندماه دیگه حقوقشم باید بده اونجا

وقتی هم میخواد بادوستاش بره بیرون حتی بهم یه تعارف هم نمیکنه که بیا بریم.دوستاشم میگن که بچه هارو نیارین اینم منو مث بچه حساب میکنه