2777
2789
عنوان

جن (موجودات غیر ارگانیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 98 پست
با لای سرت ی قران بزار باشه تنها نخواب  و تا جایی که میتونی اصلا و ابدا تو طول روز بهشون فکر نک ...

با اینکه اصلا اعتقاد نداشتم، رفتم دعا کردم‌ و تموم شد، اما قرآن، فکر نکردن، چاقو، صدای قرآن، هیچی روشون تاثیر نداره، صدای قرآنو بلند کرد جلو چشمم رد شد و من تشنج کردم‌ 

با اینکه اصلا اعتقاد نداشتم، رفتم دعا کردم‌ و تموم شد، اما قرآن، فکر نکردن، چاقو، صدای قرآن، هیچی رو ...

زیاد فکر کردن بهشون جذبشون میکنه بیخیال باش ترس نداره عادیه اونا هم زندگی دارن میکنن ریلکس باش

یکی از عزیزانم مریضه ..بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیاز دارم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد فکر کردن بهشون جذبشون میکنه بیخیال باش ترس نداره عادیه اونا هم زندگی دارن میکنن ریلکس باش

بهشون فک نمیکنم عزیزم، اما مطمئنم کسی فرستاده بودشون، داشتم دیوونه میشدم، شبا شوهرم بیدارم می‌کرد نشسته بودم گوشه اشپزخونه

دوست عزیز تاپیک تون حق الناسه چون باعث میشه حتی با دیدن عنوان اش هم خیلیا بترسن 

حق به گردنه منه عزیزم نه شما و کسیم بترسه داخل نمیاد اگرم اومد دیگه به گردن من نیست انتخاب خودش بوده .

حق به گردنه منه عزیزم نه شما و کسیم بترسه داخل نمیاد اگرم اومد دیگه به گردن من نیست انتخاب خودش بوده ...

اگه من این رو به شما نمیگفتم حق به گردن منم بود .

عنوان تاپیک ترسناکه .ربطی به اومدن و نیومدن نداره.

سلام 🌷

عزیزم گفت جن همزادته، راضی نیست محل زندگیتو عوض کردی و ازدواج کردی، داره یکاری میکنه دیوونه شی برت گ ...

نگران نباش همزادو میشه از دستش خلاص شد 

من هم فامیلم ی مدت گرفتارش بود ولی ما به همه لباساش ایه قران وصل کرده بودیم ولی ایه رو یادم نی 

من به این دعا نویس اعتقاد ندارم بدتر گند میزنن