کل بدنش جای نیش هست..دکتر بردم گفت این احتمال خیلی قوی جای نیش هست و باید تمام لباسا و پتوها شسته بشه با اب داغ کل خونه هم تو دو مرحله سم پاشی بشه اخه خونمون زیر مورچه اس...مادرم هر بار من میخوام برم یه شب بمونم کلی بهونه میاره که نیام..کجا برم؟!دو هفته بیشتره بچمو دارن میخورن مادرمم داره میبینه تو جایی هم گذاشتمش که اسپری ضدحشره زدم لباساشو شستم چی بگم به مامانم که بتونم چند روز بمونم اونجا؟!بچم کوچیک و شیطونه همه چیو تو دهنش میبره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادرشوهرم از اول تا الان دو روز کلا اومد کمکم همونم اینقدرررر چیز بارم کرد که تو مادر نیستی و ظالمی و خوب شد دکتر نشدی که درباره بچه داری نظر میدی و چهارکلاس سواد بیشتر نداری گفتم اگر بشه به دندون بگیرم بچمو اونجا پانمیذارم...هر وقت میخواییم بریم میگه نمیتونم وای گردنم وای کمرم ولی بچه دخترش چند ماه از بچه ام کوچیکتره میگه چون این سبکه میتونم نگهش دارم
مامانم جدیدا میگه بابات گفته ما باید به فکر خودمون باشیم و بچه هارو ولشکن چون همیشهههه کنار ما بودن..نمیدونم از اینه یا چی چون الان بالای هفت هشت بار منو منصرف کرده که برم بمونم