2777
2789
عنوان

جن (موجودات غیر ارگانیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 4096 بازدید | 98 پست
اره دیگه ،چله نشینی کرده بود ، ولی خب ما که کاری نکرده بودیم  برای همین عادت دارم یسره قران صد ...

من‌ صبحا میومدن سراغم و اینقد خر خر میکردن و اذیتم میکردن که تشنج میکردم، صدای قرآنم روشون اصلا تاثیر نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبپز یا سخاری

میندازن تو فر حسابی گریل میکنن ترد بشیم  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
ادم چه بدونه دقیقا ساعت سه یعنی تقریبا همین ساعت رو تو متنت نوشتی ادم میترسه خب😀😀😀

موضوع نوشتم چیه واقعا میترسی نباید بیای خودازاری داری پس عزیزم

یکی از عزیزانم مریضه ..بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیاز دارم❤
من‌ صبحا میومدن سراغم و اینقد خر خر میکردن و اذیتم میکردن که تشنج میکردم، صدای قرآنم روشون اصلا تاثی ...

با لای سرت ی قران بزار باشه تنها نخواب  و تا جایی که میتونی اصلا و ابدا تو طول روز بهشون فکر نکن حالا شاید جواب داد  

من‌ صبحا میومدن سراغم و اینقد خر خر میکردن و اذیتم میکردن که تشنج میکردم، صدای قرآنم روشون اصلا تاثی ...

برای منم کامل رفع نشده حتی تنها تو اتاق نمیتونم بخوابم ، اما خب بازم بهتر شده ، سوره جن و فلق رو ذکر کن یا پخش کن هر روز صبح بعد یه مدت میبینی بهتر شدی 

شما هم حتما برات دعای موکل دار گرفتن

لابد مجرد هم هستی 😑

من دیدم جن رو، کاریم باهاشون نداشتم، یعنی کسی فرستاده منو اذیت کنن؟ 

ممکنه اینطور باشه 

ممکنه همزادت باشه

توی نقاط سرد خونه هم خیلی نباش

دوستان اونا هیچ وقت نمیتونن به شما اسیب بزنن  اونا فقط کاری میکنن که خودتون ب خودتون اسیب بزنید

2790
2778
2791
2779
2792