2777
2789
عنوان

جن (موجودات غیر ارگانیک)

4103 بازدید | 98 پست

موجودات غیر ارگانیک هرگز نمیخوابند و در اطراف شما در حال تردد تستند

در حیوانات تنها گربه میتواند ان ها را ببیند اگر گربه شما به جایی خیره شده است پس کسی را میبیند که شما نمبینید 

بوی بد و اتیش یا دودی که بی دلیل در خانه می
چید احتمال میرود مربود به انها باشد 

انها شب گاها صبح زود برای پنج ثانیه مرئی میشود و اوج ساعت ان سه صبح هست 

انها بی ازار هستند  هرگز قادر به کشتن و ضربه زدن زخمی کردن شما نیستند

یکی از عزیزانم مریضه ..بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیاز دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب؟ چرا ضربه میزنن اگه تسخیر شن  

تا ما ازاری برای اونا نداشته باشیم اونا کاری  نمیتونن بکنن

😳😳😳😲😨😮😏😒😞😕

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

اکمسه

کرداروز

محماز

.

.

.

.

.

اینها اسم سه جن بسیار معروف و خطرناکی هست که در تاریخ مشهور بودند

.

.

جالبتر اینکه این سه جن بسیار به اسمهایشان حساسند و اگر کسی حتی در فکر خوش اسمشونو زمزمه کنه در خانه ی فرد ظاهر میشوند

(شب بخیر  )

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
چرا ساعت ۳ اینو گذاشتی 😨😨😨😨😨😨😨

نیتی نداشتم به نظر جالب بود گفتم دوستانم بدونن

تا ما ازاری برای اونا نداشته باشیم اونا کاری  نمیتونن بکنن

چرا اصلا ربطی نداره ، زن عموی من داشت ، در اختیارش بودن 

میفرستاد سراغ ما اذیت شیم 

بعد که پسرش جوان مرگ شد توبه کرد خودش گفت 

اما بازم گاهی اذیت میکنه، گره میندازه یا هرچیز دیگه ای 

بابا ولم کن نصف شبی

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

یه چیزی بگم درمورد اینکه گفتی گربه هی به یه جا خیره بشه.. من یکی از فامیلامون گربه دارن و گربه هه خیلیییی به من خیره میشد همش به من نگاه میکرد..من الان جنم؟!  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
2790
2778
2791
2779
2792