2777
2789
عنوان

جن (موجودات غیر ارگانیک)

| مشاهده متن کامل بحث + 4103 بازدید | 98 پست
چرا اصلا ربطی نداره ، زن عموی من داشت ، در اختیارش بودن  میفرستاد سراغ ما اذیت شیم  بعد ...

این چیزا خیلی پیچیدست ولی این موضوع رو مطمئنم تا ما به اونا اجازه ندیم یا خودمون پیش قدم نشیم کاری به ما ندارن قطعا زن عموت ی کاری کرده

یکی از عزیزانم مریضه ..بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیاز دارم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بگم درمورد اینکه گفتی گربه هی به یه جا خیره بشه.. من یکی از فامیلامون گربه دارن و گربه هه خی ...

نه کراش زده روت

عجب ادم مردم ازاری

میتونی داخل نیای میترسی کسی کلت نزاشت پشت سرت عزیزم دل بخواهیه

و اما کسی که اسم آنهارا در پست می آورد را شکنجه میکنند(الکی)

و کسی که روی کسی که روی پست کسی که اسم انها را آورده (کسی که کسی که کسی که  ) را میکشند و میخورند

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
این چیزا خیلی پیچیدست ولی این موضوع رو مطمئنم تا ما به اونا اجازه ندیم یا خودمون پیش قدم نشیم کاری ب ...

اره دیگه ،چله نشینی کرده بود ، ولی خب ما که کاری نکرده بودیم 

برای همین عادت دارم یسره قران صداشو بلند کنم پخش کنم تو خونه بی تاثیر نیست 

نه کراش زده روت

جووون میرم خواستگاریش من گربه دوست    

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
یه چیزی بگم درمورد اینکه گفتی گربه هی به یه جا خیره بشه.. من یکی از فامیلامون گربه دارن و گربه هه خی ...

ما یه گربه نر داریم توی ساختمون میاد همیشه خودشو بهم میماله و بهم زیاد خخیره میشه

شوهرم میگه روت کراش داره

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
ما یه گربه نر داریم توی ساختمون میاد همیشه خودشو بهم میماله و بهم زیاد خخیره میشه شوهرم میگه روت کر ...

اون نره موقع جفت گیریش اینجوری میشه اونی که من گفتم ماده بود  

2790
2778
2791
2779
2792