2777
2789
عنوان

خدا رو شکر برای این روز قشنگ

120 بازدید | 12 پست

خدارو شکر کنیم خیلی به این اعتقاد دارم که هرچی خدا رو شکر کنم نعمت هاش بیشتر میشه

بیاییم هر روز خدارو شکر کنیم برای هرچی که داده بهمون سلامتی بهترین نعمته

خدایا هزار و هزاران بار شکرت

خدا من فضل ربی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جهان هوشمنده اگر شکرگذاری واقعی نباشه تاثیری نمیگذاره

چند روز پیش تایپک زدم دلیل شکر گذاری هامو گفتم

همه گفتن نگو چش میزنن

من خیلی سختی کشیدم الان این روزام قشنگه بعد از چندین ماه افسردگی حالم خیلی این یکی دوماه بهتره برای همین خدارو شکر میکنم

روزای من قشنگه چون قشنگ میبینمشون چون برای هرچی که دارم شکر میکنم ناشکری نمیکنم همین سلامتی برام ارز ...

تو خیلی آدم خوشبختی هستی برای این شکر گزاری کردنت ❤️

به کسایی که انرژی منفی میدن اهمیتی نده

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چند روز پیش تایپک زدم دلیل شکر گذاری هامو گفتم همه گفتن نگو چش میزننمن خیلی سختی کشیدم الان این روز ...

خوب میکنی عزیزم. مهم خودتی. این هنر بزرگیه که بتونی روشنایی رو ببینی. بتونی زیبایی هارو ببینی.

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

تو خیلی آدم خوشبختی هستی برای این شکر گزاری کردنت ❤️به کسایی که انرژی منفی میدن اهمیتی نده

ممنونم بانو هلن جان

تا زمانی که مهربونایی مثل شما تو سایت باشن سایت پرار انرژی خوبه

دلت بی غم الهی

ممنونم بانو هلن جانتا زمانی که مهربونایی مثل شما تو سایت باشن سایت پرار انرژی خوبه دلت بی غم الهی

خوبی از خودته عزیزم

ممنون بابت دعای قشنگت ❤️

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خوب میکنی عزیزم. مهم خودتی. این هنر بزرگیه که بتونی روشنایی رو ببینی. بتونی زیبایی هارو ببینی.

بله ممنونم قبلاً خنده از رو لبام نمیرفت با تموم مشکلاتی که داشتم. چندماه افسردگی گرفتم الان قدر سلامتی مو میدونم

الهی تنت سلامت و دلت شاد باشه عزیزم ممنونم