2777
2789
عنوان

حاملگی با وزن 104

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 50 پست
من با ۹۶ حامله شدم وقتی که ۷۵ کیلو بودم خواستم اقدام کنم دکترم گفت چاقی نزاشت تا اینکه تو ۹۶ کیلو ب ...

در طی اون زمان که دکتر گفت چاقی بجای رژیم گرفتن چاق تر شد؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در طی اون زمان که دکتر گفت چاقی بجای رژیم گرفتن چاق تر شد؟

😂😂😂

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

نکن اینکارو با خودت،من با قد 175 اخرش بارداری 85کیلو بودم ولی پادرد منو کشته بود،سنگین میشی،پادرد میگیری بخدا

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
بله بعدش دچار تیرویید شدم و چاقم کرد

منم تیروئید دارم 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
فکر نکنم تیرویید گرفتن خنده دار باشه خانم محترم

من ب تیروئید نخندیدم😶

دخترعمم 

١١٤ کیلو بود

راحت زایمان کرد.

ی دختر عمم ٥۰کیلو بود استراحت مطلقی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عروس دایی من بالای ۱۰۰ بود که حامله شد و الانم که پسرش ۱۰ ماه داره همچنان بالای ۱۰۰ هست متاسفانه قدش هم کوتاه هست خیلی بد شده هیکلش.خودش خیلی ناراحت هست 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
دخترعمم  ١١٤ کیلو بود راحت زایمان کرد. ی دختر عمم ٥۰کیلو بود استراحت مطلقی

ب این چیزا ربط نداره