2777
2789
عنوان

حاملگی با وزن 104

644 بازدید | 50 پست

سلام دوستای گلم توروخدا هرکی با وزن 100 به بالا حامله شده بیاد بگه هرچی رژیم میگیرم نمیتونم بهم میزنم حالم بد میشه دیگه طاقت ندارم از امروز اقدام شروع کردیم به نظرتون ممکنه با این وزن حامله بشم

حداقل به ۸۰ برسون😕

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاملگی با این وزن خیلی سخته اول لاغر شو بعد

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

حامله  که میشی  ولی  ممکنه اذیت شی گلم  دیابت دوران بارداری خیلی سخته   بهتره وزن خودتو بیاری پایین  اینجوری زودتر نتیجه میگیری

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من با ۹۶ حامله شدم

وقتی که ۷۵ کیلو بودم خواستم اقدام کنم دکترم گفت چاقی نزاشت تا اینکه تو ۹۶ کیلو باردار شدم

و تو بارداری ۱۰ کیلو اضاف کردم

خداروشکر بچم سالمه

زایمانم طبیعی

توکلت علی الله.... تا همه امیدم به توست،مرا از خطرات چه باک!