2777
2789
عنوان

حاملگی با وزن 104

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 50 پست
من با ۹۶ حامله شدم وقتی که ۷۵ کیلو بودم خواستم اقدام کنم دکترم گفت چاقی نزاشت تا اینکه تو ۹۶ کیلو ب ...

در طی اون زمان که دکتر گفت چاقی بجای رژیم گرفتن چاق تر شد؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در طی اون زمان که دکتر گفت چاقی بجای رژیم گرفتن چاق تر شد؟

😂😂😂

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

نکن اینکارو با خودت،من با قد 175 اخرش بارداری 85کیلو بودم ولی پادرد منو کشته بود،سنگین میشی،پادرد میگیری بخدا

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
بله بعدش دچار تیرویید شدم و چاقم کرد

منم تیروئید دارم 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
فکر نکنم تیرویید گرفتن خنده دار باشه خانم محترم

من ب تیروئید نخندیدم😶

دخترعمم 

١١٤ کیلو بود

راحت زایمان کرد.

ی دختر عمم ٥۰کیلو بود استراحت مطلقی

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عروس دایی من بالای ۱۰۰ بود که حامله شد و الانم که پسرش ۱۰ ماه داره همچنان بالای ۱۰۰ هست متاسفانه قدش هم کوتاه هست خیلی بد شده هیکلش.خودش خیلی ناراحت هست 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
دخترعمم  ١١٤ کیلو بود راحت زایمان کرد. ی دختر عمم ٥۰کیلو بود استراحت مطلقی

ب این چیزا ربط نداره