2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومخی هست ولی من تا بیدار نشم متوجه نمیشم که خوابه! سکته میکنم از ترس امااااااااا تمام کابوسهایی ک ...

این حالتی که گفتم میفهمم خوابم ولی اختیار ندارم که بیدار بشم دقیقا شبیه بختک. یک حس فلج بودن داره که واقعا آزاردهنده هست.

خیلی وقت ها شک میکنم این حس واقعا بختک یا اونم جزو خوابم هست!

این حالتی که گفتم میفهمم خوابم ولی اختیار ندارم که بیدار بشم دقیقا شبیه بختک. یک حس فلج بودن داره که ...

دقیقا منم موقع بختک درست تشخیص نمیدم که خواب بودم یا بیدار، فکر میکنم چشم بازه ولی ذهن و بدن خواب! چون یه روز صبح دوستم منو تو اون حالت دیده بود! میگفت چشات باز بود ولی خواب بودی! ترسیده بود بیچاره😂

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
دقیقا منم موقع بختک درست تشخیص نمیدم که خواب بودم یا بیدار، فکر میکنم چشم بازه ولی ذهن و بدن خواب! چ ...

نه من چشمام باز نمیشه. من شنیدم مغز و ذهن بیدار شده ولی بدن هنوز خوابه و دستور نمیگیره. برای همین حس فلجی داره.

اگر اشتباه نکنم بختک فقط موقعی که آدم به پشت خوابیده اتفاق میفته.

ولی این حس برای من موقع خوابیدن به پهلو و خوابیدن به پیشونی هم اتفاق افتاده.

نه من چشمام باز نمیشه. من شنیدم مغز و ذهن بیدار شده ولی بدن هنوز خوابه و دستور نمیگیره. برای همین حس ...

اره برای موقع پهلو خوابیدن اتفاق افتاده

بدیش اینه که من تا یه عامل بیرونی بیدارم نکنه، فلح کی مونم!!!! حتما باید یکی صدام کنه، یا تکونم بده

وقتایی هم که کسی پیشم نیست اونقدر جیغ میزدم که از صدای خودم بیدار میشدم😟

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.

من چون اینجا غیبت محسوب نیست میگم اخرین کابوسی که یادمه این بود که اولش خوب شروع شد ینی خونه پدربزرگم بودم یهو بهم میگن یکی از دایی های گلم با یکی از دخترعموهای چاقالِ نچسبِ بی اخلاقِ بدرد نخورمون عقد کرده😟😳😳 من داشتم میمردممممم😂😂 

میگفتم کِــــی؟چرا بی خبـــر؟ چرا اون؟! آدم قحط بود بی سلیقه ها؟!😳😂😂😂

خداروشکر خواب بود

اره برای موقع پهلو خوابیدن اتفاق افتاده بدیش اینه که من تا یه عامل بیرونی بیدارم نکنه، فلح کی مونم! ...

من یکدفعه برای چُرت بعد از ظهر به پشت خوابیده بودم و سردم بود برای همین پتو رو هم انداخته بودم رو سرم.

از شانس من بختک افتاد روم و اون حالت فلج شدن همراه شد با حس خفگی و همون بحث ترس از محیط بسته و تنگ!

واقعا حس کردم کارم تمومه! انقدر تو ذهنم زور زدم و فریاد زدم تا تونستم از اون حالت و تخت بپرم بیرون