2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو یجور دیگه دیدم. تو یک ساختمون بودم که راه خروج نداشت فقط می‌تونستم بین طبقات جابجا بشم. بعد ی ...

من خواب میبینم که از یه چیزی ، یه موجودی که توی خونمونه دارم فرار میکنم ، درو باز میکنم و میرم با شدت در واحد روبرویی رو میکوبم، اونقدر میکوبم تا بازکنن، بعد که باز میشه پشتش دیواره!!!

از اونجا ناامید میشم راه پله هارو میرم بالا، میرم و میرم و میرم ولی راه پله هم به دیوار ختم میشه!

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
ولی فکر کنم از نظر بقیه این خواب وحشتناک تر باشه: خواب شب وسط دریای تاریک (رنگ قیر) زیاد میبینم. ی ...

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین حائل...

کجا دانند حال ما سبک باران ساحل ها؟

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
اینم میگن تعبیر داره. اینجور خواب ها ناشی از  ترسِ از شرمساریِ

اره تعابیر مختلفشو دیدم

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
من چندین ساله خواب ندیدم!🤔

نعمته!

من خوابای خوبم یادم نمی مونه

خواب پدرومادرمو می بینم ، بیدار که میشم هیچیش یادم نیست محض دلخوشی!

من خواب میبینم که از یه چیزی ، یه موجودی که توی خونمونه دارم فرار میکنم ، درو باز میکنم و میرم با شد ...

اینجور خواب هارو من بهشون میگم خواب های تو مخی.

چون من خودم به مرحله ای رسیدم که اکثر مواقع موقع خواب دیدن(مخصوصا کابوس) خودم میفهمم که خوابم و برای همین نمی‌ترسم.

منتهی تنها مشکلش اینه که با اینکه می‌دونم خوابم نمیتونم بیدار بشم و اینجور خواب ها می‌ره رو اعصابم.

ی مدت طولانی،چن وقت ی بار خاب میدیدم ی سگ کشتم و دارم خاکش میکنم.

چه غم انگیز 

نعمته! من خوابای خوبم یادم نمی مونه خواب پدرومادرمو می بینم ، بیدار که میشم هیچیش یادم نیست محض دل ...

در قید حیات نیستند؟

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
اینجور خواب هارو من بهشون میگم خواب های تو مخی. چون من خودم به مرحله ای رسیدم که اکثر مواقع موقع خو ...

تومخی هست ولی من تا بیدار نشم متوجه نمیشم که خوابه! سکته میکنم از ترس

امااااااااا

تمام کابوسهایی که گفتم سگشون شرف داره به بختک یا همون فلج خواب!

هروقت اون حالت بهم دست میداد تا چند وقت از اینکه بخوابم میترسیدم!