2821
2789
عنوان

دلشو شکستم

971 بازدید | 47 پست

من بایه پسری دوست بودم مامانم فهمید منم مجبورشدم رابطمو باهاش ادامه ندم بدونه اینکه بهش بگم چندروز ازم بی خبر بود تاامروز زنگ زد به شماره یکی از دوستام کلی به اون التماس کرد منو راضی کنه باهاش حرف بزنم من باهاش با سرد ترین لحن ممکن حرف زدم اون منو خیلی زیاد دوست داشت واین از رفتاراش کاملا مشخص بود بهم گفت ازم خسته شدی منم گفتم آره بعداز این حرفم صداش میلرزید بغض کرده بود ولی جلوی شکستنشو گرفت من واقعا نمیدونم چیکار کنم مامانم از دستم خیلی ناراحت شده هرکار بکنم یکی ازم ناراحته ولی مامانم خیلی مهمتراز اونه چیکار باید بکنم به خدا مغزم داره منفجر میشه ازبس از صبح تاحالا فکر کردم اون پسرخیلی خوبیه واقعا عاشقمه من از روی حرفاش نمیگم از کاراش رفتاراش از چشماش معلومه عاشقمه درآخر حرف زدنمون گفت باشه هرکار توبخوای انجام میدم مواظب خودت باش صداش ازتومغزم بیرون نمیره من تاحالا باعث اخم کسی نشدم ولی الان دل یه نفروشکستم ولی اگه رابطمو ادامه بدم مامانم خیلی زیاد ناراحت میشه اون مشکلی نداره ولی میگه هنوز بچه ای واست زوده البته درست هم میگه من 15 سالمه و اون 17سالش اسمش علی هست علی اونقد تو زندگیش سختی کشیده که از یه مرد 40ساله هم مردتره 

تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس         

نذار تو زندگیت این اومدن و رفتنا زیاد بشه

فعلا وقت درس خوندنته

زوده واسه دوس پسر داشتن 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نذار تو زندگیت این اومدن و رفتنا زیاد بشه فعلا وقت درس خوندنته زوده واسه دوس پسر داشتن 

آره درسته خیلیم زوده ولی اگه میتونین بهش بفهمونید که واسه هردومون زوده

چرا نمیاد خواستگاری  بیاد با مادرت حرف بزنه و بگه خواستنم هوس نیست  ولی اگه میخاد قطع بش ...

اون نمیدونه مامانم فهمیده

آخی کوچولوهای دوست داشتنی  بهش بگو مامانم گفته دانشگاه  که قبول شدی اجازه داری باهاش دوست بشی بزار اونم انگیزه بگیره   پسری که از حالا مرد شده باید درک کنه  بگو برو درس بخون تا مامانم اجازه بده باهات دوست بشم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
آره درسته خیلیم زوده ولی اگه میتونین بهش بفهمونید که واسه هردومون زوده

سخت نگیر . یاذش میره. تو ام دیگه بیخیال این‌رابطه ها شو. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄