2777
2789
عنوان

دلشو شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 47 پست
اون نمیدونه مامانم فهمیده

بهش بگو بعد هم بگو مامانم حق داره میترسه من خرد بشم یا بازیچه بشم اکه شما رو میخاد راهش خواستگاری و ازدواجه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پس اصلا بهش نگو اگه میدونی میخواد اینجوری کنه  تو نهایتا میتونی به عنوان یه دوست باهاش صحبت کنی ...

دقیقا به همین خاطر نگفتم

تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو بعد هم بگو مامانم حق داره میترسه من خرد بشم یا بازیچه بشم اکه شما رو میخاد راهش خواستگاری و ...

خودش احتمال داده بود که فهمیده باشه

خودش احتمال داده بود که فهمیده باشه

بگی بهتره ناراحت هم نمیشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😥😥😑

چرا ناراحت شدید منظورم اینه دل اون بنده خدا هم نشکنه

اصلا اون به درک اعتماد مامانمو چجوری دوباره به دست بیارم

مطمین باش مامانت متوجه میشه جدا شدی وبه خاطر این موصوع بهت افتخار میکنه افرین بااینکه سنت کمه ولی شعورت بالاست  ادم آبرو ی خانواده ش باید تو اولیت باشه براش وتو بهترین رو انتخاب کردی    اگه بازم اون آقا رو دیدی براش توصیح بده مطمین باش درک میکنه بگو مادرم فهنید ومن نمیخوام مامانم به خاطر من ناراحت باشه وممنون که من رو درک میکنی 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
مطمین باش مامانت متوجه میشه جدا شدی وبه خاطر این موصوع بهت افتخار میکنه افرین بااینکه سنت کمه ولی شع ...

ممنونم خداروشکر ازاینکه بخواد اذیتم کنه و اینجور چیزا مطمنم نمی کنه 

چرا ناراحت شدید منظورم اینه دل اون بنده خدا هم نشکنه

شما هم ماشاله تجربه ی زندگیتون مثل من زیاده منم متولد 1360.هستم     ولی تعجب کردم شما تو این سن پیشنهاد میدین به این دختر بچه که با اون پسر بچه  بگه بیا خواستگاری من      اخه فرمودین راهش خواستگاری وازدواجه

الان بیشتراز هرچیزی اعتماد کردن دوباره مامانم واسم مهمه باهم خیلی صمیمی بودیم ولی الان حرف زدنش باهام مثل یه آشنای دوره

شما هم ماشاله تجربه ی زندگیتون مثل من زیاده منم متولد 1360.هستم     ولی تعجب کردم شما ...

مطمئنید که یه پسر 17ساله موقعیت ازدواج رو داره چند سال باید دختر منتظر بمونه به پای یه توهم بچگانه به نظرم بیاد خواستگاری و تکلیف دل این دختر مشخص بشه بهتره تا سالها موقعیت های بهتر رو سر یه خیال بچگانه از دست بده

مطمئنید که یه پسر 17ساله موقعیت ازدواج رو داره چند سال باید دختر منتظر بمونه به پای یه توهم بچگانه ب ...

من دقیقا میگم این مسخره بازیا چیه  کامنتای قبلیم رو بخونید   شما دارین بهش پیشنهاد میدین بگو بیا خواستگاری میگم مگه میشه یه پسر بچه ی 17 ساله موقعیت ازدواج داشته باشه ؟؟؟