2777
2789
عنوان

دلشو شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نمیاد خواستگاری  بیاد با مادرت حرف بزنه و بگه خواستنم هوس نیست  ولی اگه میخاد قطع بش ...

واقعا نطرت اینه ازدواج کنن داره میگه 15 ساله مه   یعنی یه پسر 17 ساله میتونه ازدواج کنه   به نطرم اازه وارد بلوع شده در حد نامه وتلفن میتونه عاشق بشه نه در حد زندگی چرخوندن

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
خب بهش بگو اگه میدونی هم که دیگه رفته دیگه ولش کن  اون یه جوری کنار میاد

کافیه الان من بهش پیام بدم تاگوشیمو بترکونه ازبس پیام بده ولی بهش گفتم دیگه شمارشو نبینم رو گوشیم 

تو بگو طلاس وقتی ازچشمم افتاد قاطی آشغالاس         
میتونه پسره بره با مامان دختره حرف بزنه 

بگی چی ؟؟بگه من دخترتون رو دوست دارم ؟؟ خودت دخترت 15 ساله ش باشه یکی بیاد بگه دوسش دارم میگی ممنون منو درجریان گداشتی بیا تا دخترم رو بدم بهت.!!!!بچه نه سربازی رفته نه درس خونده نه خونه زندگی داره رو چه حسابی باید بره با مامان دختره حرف بزنه

عزیزم سنت خیلی کمه برای این چیزا نگران دلش نباش فراموش میکنه دلت نسوزه دوباره برگردی به رابطه ها. ...

امیدوارم

اگه بدون که فهمیده همینکارومیکنه  

پس اصلا بهش نگو اگه میدونی میخواد اینجوری کنه  تو نهایتا میتونی به عنوان یه دوست باهاش صحبت کنی اصلا به رابطه ی بیشتر باهاش فکر نکن سنت یه سنی هست که فقط فکر میکنی بزرگی  کلی تا 23 سالگی اصلا نباید به دوست پسر یا ازدواج فکر کنی 

بگی چی ؟؟بگه من دخترتون رو دوست دارم ؟؟ خودت دخترت 15 ساله ش باشه یکی بیاد بگه دوسش دارم میگی ممنون ...

اصلا اون به درک اعتماد مامانمو چجوری دوباره به دست بیارم