2777
2789
عنوان

نام دختر

202 بازدید | 14 پست

سلام لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه

من در شهر اصفهان هستم رفتم برای ثبت اسم مایکا میگن تو سایت نیست و قبولش نکردن گفتن باید یه جوری ربطش بدی به فارسی تا درخواستت رو بفرستیم تهران شما معنی فارسی براش ندارین یا اینکه راه حلی که منو راهنمایی کنه بتونم ثبت کنم این اسم رو من معنی خودش یعنی مریم به زبان عبری و آلمانی و مادر به زبان بلغاری رو بهشون گفتم قبول نکردن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با پول برات ثبتش میکنن عزیزم.زیر میزی بده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم من شنیدم ثبت احوال مرکزی هر اسمی بخوای میزاره فکر کنم تو خیابون نیکبخت باشه

به ما گفتن ثبت احوال مرکزی تو خیابون 22 بهمن هست اونجا باید برید متصدی اونجا هم نگفت جای دیگه برید فقط هر اسمی میگفتم رد میکرد و حتی درخواست کتبی هم نمیفرستاد

ممنون عزیزم حالا یه سر میزنم ببینم اونجا به نتیجه میرسم یا نه

حاضرم اینکارو کنم ولی اصفهان خیلی سخته اینکار

برو تو سایت ثبت احوال درخواست نام رو بزن. کد ملی شما و بابای یچه رو میخواد اسمو مینویسی و یه معنی براش میزاری . اسمس میاد تحت بررسی. فردا پس فرداشم اسمس میاد که قبول شده یا نه. و شماره پیگیری میده. حضورا چرت و پرت خیلی میگن. چون دقیقا سلیقه کارمند پشت میزه 

دخترک و پسرکم تمام دارایی من    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز