2777
2789
عنوان

چرا خیلیا با پابند مشکل دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7372 بازدید | 75 پست

به خاطر این که قدیم زنای مشکل دار از پابند استفاده میکردن ،وکلا ی جور زینت حساب میشه دیگه ،من خودم شخصا خیلی دوست دارم و توی خونه میندازم ،چرا بیرون بندازم که جلب توجه کنه؟ من دوسدارم زیبایی هام برا شوهرم باشه و هر چشمی بهم نیوفته😊😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی جاها شنیدم که بد میدونن ولی هیچ جوره نمیتونم درک کنم وقتی مچ پام دیده نمیشه چه اشکالی داره ...

خب تو که معلوم نیست برا چی اصلا میندازی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ذهن بعضی از  مردا مریضه وگرنه پابند با دستبند فرقی نداره،از اینا گذشته پابندو باید با شلوار بال ...

من برای قشنگی توی خیابون ننداختم نه اینکه بگم هیچوقت شلوار کوتاه نمیپوشم چون با حجاب نیستم ولی اکثرا شلوار بلند و کتونی و مانتو جلو بسته کوتاهم خیلی راحت و اسپرت میپوشم پابندمم فقط واسه بیرون ننداختم میخوام کلا پام باشه مسئلم این نیست

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

چون درقدیم زنای اون کاره خلخال یا پا بند مینداختن و جوری راه میرفتن که صدا بده و توجه مرد هارو جلب کنه 

حضرت محمد (ص) هم خانمهارو از بستن خلخال منع کرده و این ذهنیت بد وجود داره متاسفانه 

ولی من خودم خیلی دوست دارم تو مهمونی یا عروسی میندازم مخصوصا اگه لباسم کوتاه باشه 😉😉😊😊

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
اخه خیلی جاها شنیدم که بد میدونن ولی هیچ جوره نمیتونم درک کنم وقتی مچ پام دیده نمیشه چه اشکالی داره ...

اینجوری باشه که اشکال نداره ولی بدون کتونی بالاخره دید داره دیگه،شماهم بالاخره شاید  ی جایی بری کفشتو دراری 

هزار سال باید بگذره و چند نسل منقرض بشن تا همچین افکار مریض و مسمومی اشاعه پیدا نکنه، نمی دونم چرا باید برای همه چیز مصداق و نماد بتراشیم و این یکی از بهترین روشای زندگی انسان های اولیه بوده برای شناخت محیط اطرافشون و ما همچنان داریم نسل به نسل انتقالش میدیم.

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
😅والا..ولی اکثر مردا خوششون نمیاد حتما ی چیزی هس

والا شوهر من گیر نمیده 

تازه بهم میگه ببین فلان شلوار مد شده 

و اینا خوشش میاد رو مد روز لباس بپوشم 

تنها زمانی که احساس می کنم زنده ام، زمانی است که نقاشی می کشم

به دلیل امضایی که نوشتی عزیزم

مگه بهش اعتقاد نداری

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
حتما میدونید ک آقایون از طریق بینایی  و چشم  جلب میشن ((و خانم ها از طریق شنوایی !)) و ا ...

نه والا من که قیافه رو اول میبینم😃

اگر قرار بود به عقايد هم احترام گذاشته شود، اين جهان هنوز درگير الاغ و شُتُر، شپش و طاعون بود. چرا كه در ازاى احترام نگذاشتن به عقايد عموم بود كه جهان پيشرفت كرد، هموطن گرامى!