2777
2789
عنوان

چرا خیلیا با پابند مشکل دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7378 بازدید | 75 پست
خب تو که معلوم نیست برا چی اصلا میندازی

خوشم میاد حالا دیده بشه یا نشه مهم نیست برام مثل گوشوارم که دیده نمیشه.فقط بهم زور داره که همچین چیزیو بد بدونن حس بدی بهم دست داد از اینکه بخاطر یه ایکه فلز به کسی انگ مشکلدار بودن بزنن

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
نامزد منم نمیزاره بندازم میگه..حتی انگستر بند‌انگشتی هم میگه ننداز معنی بدی‌میده🤔😑

دقیقا درست میگن عزیزم اگه سرچ کنه معنیش رو میفهمی متاسفانه دارن هرچیزی که معنای بدی داره به زور مد به خورد ملت میدن مردم ما هم ندید بدید فوری بدون زره ای تحقیق از این مد ها پیروی میکنن 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربوط به گذشته هست ک فقط ی سری خانومای مشکل دار تو خیابون میبستن این دید ازون موقع مونده و اینکه مچ پای خانومها زیباس و پابند زیباترش میکنه ی مشت مریض هم تو خیابونا ول هستن مردا نگرانیشون برا اینه ک ی وقت اون مریضا شما رو به همون دید گذشته نگاه کنن و اذیت کنن

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
من برای قشنگی توی خیابون ننداختم نه اینکه بگم هیچوقت شلوار کوتاه نمیپوشم چون با حجاب نیستم ولی اکثرا ...

من کلا این چیزا برام مهم نیست چه یه خانم چادری چه یه خانمی که مانتو و شلوار کوتاه بپوشه،حتی خانمی که بیکینی بپوشه در نظر من همه اشون محترم هستن هر کسی اعتقادات خودشو داره و نمیشه گفت اگه بر خلاف ما باشه اعتقاداتو پوششی که داره میشه آدم بده، به حرف بقیه اهمیت نده هر جور که میخوای زندگی کن 

به دلیل امضایی که نوشتی عزیزم مگه بهش اعتقاد نداری

من نخواستم به عقاید بقیه توهین کنم مشکل اینجاست به عقیده من توهین شده و دنبال جوابم 

مربوط به گذشته هست ک فقط ی سری خانومای مشکل دار تو خیابون میبستن این دید ازون موقع مونده و اینکه مچ ...

عزیزم کجا خوندی که قدیم ها اونجور زنا میبستن ؟

آخه پابندو با شلوار کوتاه یا دامن می بندن که کفش پاشنه بلندم پات باشه جلوش بیشتره یعنی زیباییش به اینه نه که با کتونی!

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

سلام

من عاشق پابندم ولی نه برای بیرون!

کاری به معنای قدیم  و جدیدشو اروپایی هندیش ندارم ولی واقعا خیلی پارو جذابتر میکنه و من نمیپسندم جلب توجه کنه ربطیم به ذهن بیمار نداره!!!من ک ی خانومم بنظرم واقعا جذاب چ برسه ...

...

چیزهایی واسه مرا جذابه که واسه زنا نیست

پابند هم واسه شون جذبه جنسی داره خودم که درکشون نمیکنم این مورد رو

ولی من خودم پابند و مخصوصا صدا دارشو واسه بیرون دوست ندارم

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃
من نخواستم به عقاید بقیه توهین کنم مشکل اینجاست به عقیده من توهین شده و دنبال جوابم 

نه دیگه نشد

وقتی دو تا عقیده متفاوته چون کلا بر خلاف همه

دیگه توهین نداره

باید بپذیری یا بری دعواااا

البته من بشخصه تو محیط بیرون استفاده نمیکنم 

شما هم که شلوارت بلنده یعنی استفاده نمیکنی دیگه چون دید نداره

همییین

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
عزیزم کجا خوندی که قدیم ها اونجور زنا میبستن ؟

عزیزم‌ نخوندم فقط خیلی شنیدم‌ این تفکر بین بعضی از مردم وجود داره حالا درست و غلطشو تحقیق نکردم  

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
نه دیگه نشد وقتی دو تا عقیده متفاوته چون کلا بر خلاف همه دیگه توهین نداره باید بپذیری یا بری دعوا ...

چی میگی گلم 😉

من نه عقیده خودمو به بقیه تحمیل میکنم نه عقیده کسیو زوری میپذریم سوالم چیز دیگه ای بود متوجه نشدی انگار.من بستن و نبستنم الان مهم نیست چون به خودم مربوطه دنبال جواب این میگشتم که چرا از نظر برخی مردای ایرانی چیز خوبی نیست که دارم از کامنت های مفید بعضی از کاربرا استفاده میکنم

من دوس دارم هنيشه به پام بستست😑😂

خيلي دوس دارم 

شوهرمم ميخره برام🙄😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊