منظورم خیلی از مرداست.امشب من و خواهرم پابند خریدیم و من همسرم گفت ظریف بردار و صدا نداشته باشه که بتونی بندازی جلب توجه نکنه و هیچوقت نمیگه حق نداری استفاده کنی ولی شوهر خواهرم به خواهرم گفت مال زنای مشکل داره و معنی بدی داره حق نداری بیرون بندازی البته ما هیچکدوم اهل شلوار کوتاه نیستیم و اصلا معلوم نمیشه چون شلوارم بلنده و کتونی پام میکنم همیشه ولی چرا یسریا بد میدونن؟اگه معنی داره اون معنی چیه
قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
خوشم میاد حالا دیده بشه یا نشه مهم نیست برام مثل گوشوارم که دیده نمیشه.فقط بهم زور داره که همچین چیزیو بد بدونن حس بدی بهم دست داد از اینکه بخاطر یه ایکه فلز به کسی انگ مشکلدار بودن بزنن
نامزد منم نمیزاره بندازم میگه..حتی انگستر بندانگشتی هم میگه ننداز معنی بدیمیده🤔😑
دقیقا درست میگن عزیزم اگه سرچ کنه معنیش رو میفهمی متاسفانه دارن هرچیزی که معنای بدی داره به زور مد به خورد ملت میدن مردم ما هم ندید بدید فوری بدون زره ای تحقیق از این مد ها پیروی میکنن
کاش میشد زندگی تکرار داشت
لا اقل تکرار را یکبار داشت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مربوط به گذشته هست ک فقط ی سری خانومای مشکل دار تو خیابون میبستن این دید ازون موقع مونده و اینکه مچ پای خانومها زیباس و پابند زیباترش میکنه ی مشت مریض هم تو خیابونا ول هستن مردا نگرانیشون برا اینه ک ی وقت اون مریضا شما رو به همون دید گذشته نگاه کنن و اذیت کنن
من برای قشنگی توی خیابون ننداختم نه اینکه بگم هیچوقت شلوار کوتاه نمیپوشم چون با حجاب نیستم ولی اکثرا ...
من کلا این چیزا برام مهم نیست چه یه خانم چادری چه یه خانمی که مانتو و شلوار کوتاه بپوشه،حتی خانمی که بیکینی بپوشه در نظر من همه اشون محترم هستن هر کسی اعتقادات خودشو داره و نمیشه گفت اگه بر خلاف ما باشه اعتقاداتو پوششی که داره میشه آدم بده، به حرف بقیه اهمیت نده هر جور که میخوای زندگی کن
کاری به معنای قدیم و جدیدشو اروپایی هندیش ندارم ولی واقعا خیلی پارو جذابتر میکنه و من نمیپسندم جلب توجه کنه ربطیم به ذهن بیمار نداره!!!من ک ی خانومم بنظرم واقعا جذاب چ برسه ...
نه دیگه نشد وقتی دو تا عقیده متفاوته چون کلا بر خلاف همه دیگه توهین نداره باید بپذیری یا بری دعوا ...
چی میگی گلم 😉
من نه عقیده خودمو به بقیه تحمیل میکنم نه عقیده کسیو زوری میپذریم سوالم چیز دیگه ای بود متوجه نشدی انگار.من بستن و نبستنم الان مهم نیست چون به خودم مربوطه دنبال جواب این میگشتم که چرا از نظر برخی مردای ایرانی چیز خوبی نیست که دارم از کامنت های مفید بعضی از کاربرا استفاده میکنم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊