2777
2789
عنوان

چرا خیلیا با پابند مشکل دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7378 بازدید | 75 پست
سلام من عاشق پابندم ولی نه برای بیرون! کاری به معنای قدیم  و جدیدشو اروپایی هندیش ندارم ولی و ...

با توجه به نظرات دوستای گلم و فکرای خودم به این نتیجه میرسم که هرچیزی جایی داره مثلا با پانبد نمیشه رفت وسط یه مشت معتاد و لات توی پونزده خرداد و شوش و مطمئنا اونجا معنی و علامت خوبی نیست ولی مسئله توی مناطق و ناحیه های بالای شهر و مهمونی ها و مسافرت ها فرق میکنه ممنون گلم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

ببین یه چیزی یه روزی یه جایی(شاید هم دوره هایی و تو خیلیییی جاها)نماد خوبی نبوده و شاید نیست!حالا این معنیش این نیست هر کس اون شی رو استفاده  کنه منظور بدی داره یا آدم بدیه!ن !ولی چون دید خوبی بهش نیست (که من بازم میگم خود من نه بخاطر دیدش ک بخاطر جذابیت خیلی زیادش دوس ندارم برای بیرون)یه سری اقایون دوس ندارن دید یه سری افراد به خاتومشون خدایی نکرده بد باشه و فکر بد بیاد ذهنشون

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش دامادتون ادب رو رعایت میکردن این حرفو نمیزدن منم جای شما بودم قطعا ناراحت میشدم میگفتن جلب توجه میکنه یا ممکنه تو خیابون بعضی مریضا ناراحتتون کنن بهتر بود 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
ای کاش دامادتون ادب رو رعایت میکردن این حرفو نمیزدن منم جای شما بودم قطعا ناراحت میشدم میگفتن جلب تو ...

منم از همین مسئله ناراحت شدم من هیچوقت گند هیچی رو در نمیارم آزادم ولی هیچوقت سو استفاده نکردم تیپم خیلی راحته اما جلف نیست راحتیش برای خودم کفش راحت شلوار راحت مانتو راحت ولی نه سبک.با اینکه هر ماه کلی لوازم ارایش میخرم اما هیچوقت ارایشم غلیظ نیست خود شوهرم بهم میگه تو اون سر دنیا هم بریخیالم راحته رو به هیچ مردی نمیدی حتی نگات کنه.بعد حالا جلوی من که به پام بسته بودم اینطور گفت برام سنگین تموم شد.من با کتونی ننداختم پام در جواب دوستای گلم.توی خونه پام بود و بعد با همون رفتم بیرون همیشه همینطور تیپ میزنم پس یعنی زیاد دیده نمیشه یعنی برای دیده شدن نیست بشه هم مهم نیست کاملا خنثی ولی حرف این اقا خیلی گرون بود

با توجه به نظرات دوستای گلم و فکرای خودم به این نتیجه میرسم که هرچیزی جایی داره مثلا با پانبد نمیشه ...

اون ک صد البته هر سخن جایی و ... و منکر این نیستم محیطهایی ک مثال زدید زمین تا اسمون متفاوتن ولی تو همون مهمونی و سفر و بالاشهر هم جذابیت جذابیته!(از نظر من خیلی جذاب) حالا بخاطر تفاوت فرهنگی قطعا اونقدری ک تو ی سری مناطق دید بده ی سری جاهای دیگه شاید اونقدرا بد نباشه ولی بازم کم نیستن کسایی ک خیلی خیره و محو ممکن بشن با دیدن پابند رو مچ پا و...  

...
البته شما میگید شلوار بلند می‌پوشید و دیده نمیشه این اصلا بحثی نداره!حالا دامادتون چرا ری اکت خاص نش ...

چون فکر میکنه من بد اموزی داشتم که خواهرم هم با من اومده و خریده حتما😕 درصورتی که تیپ خواهرم با من زمین تا اسمون فرق میکنه من دانشجویی میگردم حتی گاهی مقنعه دارم چون بچه بغل میکنم حالا کاری نداریم که هی میوفته ولی خواهرم با وجود چاقیش تیپ های آزاد تری میزنه حتما فک کرده دارم زنشو به راه کج میکشونم

اون ک صد البته هر سخن جایی و ... و منکر این نیستم محیطهایی ک مثال زدید زمین تا اسمون متفاوتن ولی تو ...

فک کنم اگه مرد بودی خیلی جذب میشدی😂😂😂😂 شوخی بود

منم از همین مسئله ناراحت شدم من هیچوقت گند هیچی رو در نمیارم آزادم ولی هیچوقت سو استفاده نکردم تیپم ...

اشکال نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن خداروشکر جوابشم دادی 😉

همین ک از خودت مطمئنی و حواست هست برای جلب توجه و ... کاری نمیکنی کافیه نظر دامادتون اصلا مهم نیس 

من سالای اول ک چادر عربی اومده بود خریدم ی دفه ی خانومی ک خیلی دوس داشت منو تخریب کنه تو فامیل گفت شوهرم به اینا میگه چادر زورکی جوابشو ندادم چون با این حرف بیشتر خودشو نشون داد  ولی مثل حال الان شما حرفش رو دلم سنگینی کرد پس هر کس طرز فکری داره یکی پابند رو بد میدونه البته خودمم برای بیرون نمیپسندم یکی حتی چادر عربی رو ناقض حجاب میدونه مهم اینه ک خود آدم درست رفتار کنه و بسنجه و خیالش راحت باشه 

اشکال نداره عزیزم خودتو ناراحت نکن خداروشکر جوابشم دادی 😉 همین ک از خودت مطمئنی و حواست هست برای ج ...

اره راست میگی عزیزم حرفاشون نباید مهم باشه اونم این اثایی که تشت رسواییش افتاده وخیانتش بارها رو شده خودش مریضه همه رو اونجوری میبینه ممنون از انرژی مثبتت

اره راست میگی عزیزم حرفاشون نباید مهم باشه اونم این اثایی که تشت رسواییش افتاده وخیانتش بارها رو شده ...

❤❤❤😘😘😘🤗🤗🤗