2777
2789
عنوان

چرا خیلیا با پابند مشکل دارن؟

7372 بازدید | 75 پست

منظورم خیلی از مرداست.امشب من و خواهرم پابند خریدیم و من همسرم گفت ظریف بردار و صدا نداشته باشه که بتونی بندازی جلب توجه نکنه و هیچوقت نمیگه حق نداری استفاده کنی ولی شوهر خواهرم به خواهرم گفت مال زنای مشکل داره و معنی بدی داره حق نداری بیرون بندازی البته ما هیچکدوم اهل شلوار کوتاه نیستیم و اصلا معلوم نمیشه چون شلوارم بلنده و کتونی پام میکنم همیشه ولی چرا یسریا بد میدونن؟اگه معنی داره اون معنی چیه

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو مهمونی و خونه میندازم فقط 

بیرون نمیپوشم

ذهنیت بد درموردشون هست

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ن بابا چ بدی؟اتفاقا من خیلی خوشم میاد...واسه دل خودتون ببندین اگه خوشتون میاد بیخیال دیگران و نظرشون

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

حتما میدونید ک آقایون از طریق بینایی  و چشم  جلب میشن

((و خانم ها از طریق شنوایی !))

و این یه موضوع  خدادادی ....!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....