منظورم خیلی از مرداست.امشب من و خواهرم پابند خریدیم و من همسرم گفت ظریف بردار و صدا نداشته باشه که بتونی بندازی جلب توجه نکنه و هیچوقت نمیگه حق نداری استفاده کنی ولی شوهر خواهرم به خواهرم گفت مال زنای مشکل داره و معنی بدی داره حق نداری بیرون بندازی البته ما هیچکدوم اهل شلوار کوتاه نیستیم و اصلا معلوم نمیشه چون شلوارم بلنده و کتونی پام میکنم همیشه ولی چرا یسریا بد میدونن؟اگه معنی داره اون معنی چیه
قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از نظر بابای من قرتی بازی و جلف بودنه 😂نمیدونم چرا واقعا 🤔حالا من میگم شاید قدیم زنای سنگسن از این کارا نمیکردم معیارای بابام اینا واسه سنگینی و نجابت اینه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اونا مرد هستن،حتما میدونن مچ پای خانم با پابند جلب توجه میکنه و مردهای هوس ران رو تحریک میکنه، بهتره خواهرتون تو خونهیش شوهرش فقط پابند بندازه،مخصوصا که میدونه شوهرش بدش میاد
اخه خیلی جاها شنیدم که بد میدونن ولی هیچ جوره نمیتونم درک کنم وقتی مچ پام دیده نمیشه چه اشکالی داره خودم صد بار چک کردم ققط اویزش دوسه تا قلب کوچولو افتاده بود بیرون روی لبه ی کتونیم البته شوهر من مشکلی نداره چون خودم حد همه چیزو رعایت میکنم اما بهم خیلی برخورد که شوهر خواهرم جلوی من به زنش گفت در بیار مال زنای مشکل داره منم یا عصبانیت گفتم بلانسبتشو جا انداختی شایدم فکرت مال مردای مشکل داره
قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
ذهن بعضی از مردا مریضه وگرنه پابند با دستبند فرقی نداره،از اینا گذشته پابندو باید با شلوار بالایه مچ یا دامنی، پیراهن کوتاهی چیزی پوشید که قشنگ باشه وگرنه با شلوار بلندو کتونی فایده نداره