2789
عنوان

پیلاتس

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 29 پست
چه مدت رفتی؟تی ار ایکس کمر درد و زانو درد میاره کسی میره این ورزش و که قبلش ورزش سنگین انجام داده با ...

ن اصلا کمر درد نمیاره تی ار ایکس همون بدنسازیه با این تفاوت که تو تی ار ایکس با وزن خودت کار میکنی اما تو بدنسازی با دستگاه کار میشه تی ار ایکس عالیه واسه خانمها مخصوصا ما ایرانی ها که بدنمون چربی زیاد داره بدنو فیت میکنه

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
اره البته من از ۷سالگی تکواندو کار میکردم تا ۱۰سالگی از ۱۰سالگی تا۱۵سالگی بدنسازی شنا از ۱۵سالگی تا ...

چرا نرفتی شماکه ورزشکار بوپی میتونستی تو بارداریتم سبکشو ادامه بدی و الانم اگه زیر نظر شروع کنی زایمان طبیعی خیلی راحتی مبتونی داشته باشی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مشکل من چاقی نیست فقط نمی تونم صاف بینم و راه برم افتادگی شانه دارم انگار خواستم ببینم پیلاتس خوبش میکنه 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
ن اصلا کمر درد نمیاره تی ار ایکس همون بدنسازیه با این تفاوت که تو تی ار ایکس با وزن خودت کار میکنی ا ...

عزیزم من کلی تحقیق کردم راجبش تی ارایکس برای کسایی که مشکل کمر درد و زانو درد دارن سمه و کار هرکسی نیست ازدور تعریفاش قشنگه ورزش بسیار سختیه مربی من که ۱۵سال مربی گری میکنه و بدن رو فرمی داره میگه شیش ماه کارکردم به زانوهام اسیب زد بعد یسال و نیم هنوز مشکل زانو دارم باپیلاتس یذره بهترم 

مشکل من چاقی نیست فقط نمی تونم صاف بینم و راه برم افتادگی شانه دارم انگار خواستم ببینم پیلاتس خوبش م ...

اره خیلی کمکت میکنه پیلاتس مشکلات کمری و برطرف میکنه و بدن سفت میکنه و اعتماد بنفست و میبره بالا

چرا نرفتی شماکه ورزشکار بوپی میتونستی تو بارداریتم سبکشو ادامه بدی و الانم اگه زیر نظر شروع کنی زایم ...

خیلی میترسم چون جفتم قدامیه نباید فشار روم باشه حتی دکترم رابطه جنسیو از ۲۰هفتگی ممنوع کرده ولی روزی ۲ساعت صبح ۲ساعت شب پیاده روی میکنم 

خیلی میترسم چون جفتم قدامیه نباید فشار روم باشه حتی دکترم رابطه جنسیو از ۲۰هفتگی ممنوع کرده ولی روزی ...

اهان اگه اینجوریه پس استراحت کنی بهتره منم نزدیک یساله میرم ولی سر یسری از مشکلات الان نزدیک یماهه نمیرم انشاالله دوسه روز دیگه میرم ثبت نام دوباره 

اعتماد بنفس که نگو داغونم راه رفتنی انگار دارم میخورم زمین وقتی خودمو تو آینه قدی میبینم همچین حسی بهم دست میده 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
اعتماد بنفس که نگو داغونم راه رفتنی انگار دارم میخورم زمین وقتی خودمو تو آینه قدی میبینم همچین حسی ب ...

توصیه میکنم حتما برو خیلی ورزش خوبیه هم اینکه ول کنی وزنت برنمیگرده

خیلییییییییییی  من ۳سال میرفتم اندامم توپ بود الانم حاملم هرکی میبینم میگه انگار ۳ماهته با وجود ...

پیلاتس رو لاغری شکم و پهلو هم اثر داره ؟؟؟؟ 

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 
اعتماد بنفس که نگو داغونم راه رفتنی انگار دارم میخورم زمین وقتی خودمو تو آینه قدی میبینم همچین حسی ب ...

عزیزم رفتی پیلاتس؟ تاثیرش چی بود برات؟ افتادگیات بهتر شد؟ من قوز دارم واسه قوز خوبه؟

عزیزم رفتی پیلاتس؟ تاثیرش چی بود برات؟ افتادگیات بهتر شد؟ من قوز دارم واسه قوز خوبه؟

پیلاتس نرفتم واسه حرکات اصلاحی رفتم بزنی نت حرکات اصلاحی شانه رو برات میاره کلی فرق کردم