2789
عنوان

پیلاتس

716 بازدید | 29 پست

پیلاتس چقدر موثره در خوش فرم شدن بدن 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونم صاف راه برم خواستم ببینم پیلاتس واقعا تاثیر داره 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
خیلییییییییییی  من ۳سال میرفتم اندامم توپ بود الانم حاملم هرکی میبینم میگه انگار ۳ماهته با وجود ...

وای راست میگی؟پس منم ادامظ بدم حتما

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

چنده؟ قیمتش 

عزیزم پیلاتس چربی و میسوزه جاش عضله میاد بدن سفت. میشه

من شل شدن دوستامم رفتن همشون شل‌ شدن 

اسی میخوای خوش فرم شی در عین حالم سفت شی  برو تی ار ایکس 

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
من شل شدن دوستامم رفتن همشون شل‌ شدن  اسی میخوای خوش فرم شی در عین حالم سفت شی  برو تی ار ...

چه مدت رفتی؟تی ار ایکس کمر درد و زانو درد میاره کسی میره این ورزش و که قبلش ورزش سنگین انجام داده باشه یابدن اماده داشته باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
وای راست میگی؟پس منم ادامظ بدم حتما

اره البته من از ۷سالگی تکواندو کار میکردم تا ۱۰سالگی از ۱۰سالگی تا۱۵سالگی بدنسازی شنا از ۱۵سالگی تا الانم که ۱۸سالمه پیلاتس ولی این ۷ماه بارداریم نرفتم ولی ایشالله بعد زایمانم ۲یا ۳ماه بعدش بازم شروع میکنم