کتانی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 297 عنوان پیلاتس 743 بازدید | 29 پست پیلاتس چقدر موثره در خوش فرم شدن بدن بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅 1398/04/22 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همشخوبم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3243 اگه بدنت چربی زیاد داره نرو که فقط شل میشی خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 خیلی البته اگه خردو خوراکتم مراعات کنی من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 اگه بدنت چربی زیاد داره نرو که فقط شل میشی عزیزم پیلاتس چربی و میسوزه جاش عضله میاد بدن سفت. میشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
کتانی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 297 نمی تونم صاف راه برم خواستم ببینم پیلاتس واقعا تاثیر داره بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
samaaaaaaaaa عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1098 خیلییییییییییی من ۳سال میرفتم اندامم توپ بود الانم حاملم هرکی میبینم میگه انگار ۳ماهته با وجود این که ۷ماهمه اندامم هنو خوشگله
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 خیلییییییییییی من ۳سال میرفتم اندامم توپ بود الانم حاملم هرکی میبینم میگه انگار ۳ماهته با وجود ... وای راست میگی؟پس منم ادامظ بدم حتما من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
کتانی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 297 چنده؟ قیمتش بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 چنده؟ قیمتش هرجایی قیمتا متفاوته گلم من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
همشخوبم عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 3243 عزیزم پیلاتس چربی و میسوزه جاش عضله میاد بدن سفت. میشه من شل شدن دوستامم رفتن همشون شل شدن اسی میخوای خوش فرم شی در عین حالم سفت شی برو تی ار ایکس خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8667 من شل شدن دوستامم رفتن همشون شل شدن اسی میخوای خوش فرم شی در عین حالم سفت شی برو تی ار ... چه مدت رفتی؟تی ار ایکس کمر درد و زانو درد میاره کسی میره این ورزش و که قبلش ورزش سنگین انجام داده باشه یابدن اماده داشته باشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
samaaaaaaaaa عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1098 وای راست میگی؟پس منم ادامظ بدم حتما اره البته من از ۷سالگی تکواندو کار میکردم تا ۱۰سالگی از ۱۰سالگی تا۱۵سالگی بدنسازی شنا از ۱۵سالگی تا الانم که ۱۸سالمه پیلاتس ولی این ۷ماه بارداریم نرفتم ولی ایشالله بعد زایمانم ۲یا ۳ماه بعدش بازم شروع میکنم