2777
2789
عنوان

عشقم میگه😔

1194 بازدید | 70 پست

میگه نمیتونم دیگه باشم...توهمه شکست هات را به من ربط میدی دوساله با این همه دعوا ها موندم باهات گفتم عوض میشی نشدی دیگه توان ندارم نه اینکه نخوام باشم..میگه میرم که بامن بدبخت بودی از این به بعدخوشبخت باش... بقیشم هم بگم؟؟کسی هست😭😭

دارم میمیرم ازدلتنگی کسی هست کمک کنه😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راست میگه😭😭...گفتم یه فرصت دیگه بهم بده به هیچ وجه قبول نمیکنه...میگه تغیرکردنت موقتیع

برو پیش مشاوره روانشناس . بهش بگو میخوام آدم حدیدی بشم اینم مدرکش، بگو میخوام تغییرات اساسی کنم نه بخاطر تو ، برای خودم.

بگو مجبورت نمیکنم با من بمونی ولی اگر متوجه این تغییرات شدی اون وقت تصمیم بگیر

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

یه ماهی میشه یه کاری براش پیش،اومده نمیتونست حتی تو طول ۲۴ساعت یه ساعت هم باشه ....کلی باهم حرف زد که تودلتنگمیشی منم میشم اما بیا بهم کمک کنیم با این شرایط،هم کنارهم باشیم...ولی دلتنگیش،خیلی اذیت کننده بود اون جمعه برداشتم بهش،زنگ و پیام دادم پشت هم گفتم امروز که تعطیله باید باهم باشیم کاش،دستم شکسته بود😭😭😭😭...الان یک هفتس میگه توعوض بشو نیستی همش دعوا وجروبحثه باهات حرف زدم این همه ازاخرکارخودتا میکنی...یه هفتس باهرخطی،زنگ میزنم بلاک میکنه میگه دیگه نمیتونم باشم

قبول دارم اشتباه کردم اما میخوام جبران کنم پشیمونم خیلی😔😔😔😔