2777
2789
عنوان

عشقم میگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 70 پست
و دست خودم نبود وقتى نميديمش ديوونه ميشدم و بعضى وقتا فقط بعضى وقتا تند ميشدم اين حركات از سر دوست د ...

اره بخدا فقط دوست داشتنمه ولی وقتی اون یه ماه تموم باهام حرف زد گفت میدونم واست سخته واسه منم سخته تحمل کن حالم خوب نیست دعوا راه ننداز...ولی من به حرفش گوش ندم خودمم باشم خیلی دلخورمیشم بهش حق میدم اشتباه خیلی بزرگی کردم ولی تاوان این اشتباه نبودنش نیست😔

اخه بعدکه توضیح میده میبینم اون طوری نبوده که من فکرمیکردم خیلی حساسم خیلی😔کمکم میکنی برگردونمش؟

۱دفتر بزار پیشت خدایی بنویس همه چی و بزار سبک بشی..‌

پیش اونم هستی اگه دیدی شاکی سریع تو گوشیت حرفایی ک میخوای ب اون بگی و بنویس خالی ک شدی با طرفت راحت میگی میخندی... خیلی کمک میکنه امتحان کردم رو ۱۰۰۰۰۰نفر

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی،یه ثانیه هم نمیتونم بهش فکرنکنم خیلی خیلی سخته واسم...دوستی که نبوده عاشق هم بودیم😔😔 توراخدا ...

الان هر چی دنبالش بری بدتر میشه چون بالاخره اونم آسیب دیده و ممکنه لج کنه.

بذار یه مدت بگذره و تو هم مشورت بگیر، گفتی نمیتونی مشاوره بری؟ یه سایت هست تو گوگل بزن میاد ( سایت همدردی ) مخصوص مشاورس برو اونحا مطرح کن.

سعی کن معایب رو اصلاح کنی و یه آدم بهتر از قبل بشی.

اونم الان عصبیه اگر واقعا ببینه تغییرات مثبتی داشته ممکنه بازم بیاد سمتت ولی التماس نکن. بعدا میتونی یجورایی بهش بفهمونی تغییر کردی

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
من بهت ميگم چكار كني، اما گوش ميكني به حرفم؟  اگه بهش عمل كني برميگرده  تا الان تو اين ي ...

نه عزیزم خوشحال نبود که همش بلاک میکرد...دلخوره شدید بی محلی وقتی جواب میده که مقصرنباشی...الان مقصرصد درصد منم...راهی میخوام که بتونم ازش یه فرصت دوباره بگیرم...میدونم برنمیگرده میگف هروقت پیام یازنگ زدم گفتی میخواستم برم تونزاشتی دیگه این کارا نمیکنم...کلا ادم چرتی بودم اما میخوام صد درصد عوض بشم فقط به خاطراون وخودم ....راه حل بده واسه قبول کردنش

۱دفتر بزار پیشت خدایی بنویس همه چی و بزار سبک بشی..‌ پیش اونم هستی اگه دیدی شاکی سریع تو گوشیت حرفا ...

راه حل خیلی خوبی بود ممنونم

یه راه حل هم بده که بتونم ازش یه فرصت دیگه بگیرم لطفا

من بازم ميگم بي محلي و بي خيالي 

خودتو درست كن 

نماز بخون و دعا كن 

اگه كسي واسطه دارين بگو تماس بگيره 

يك كار ديگه هم جواب داده براي فرشته ي عشق طرف نامه بنويس بذار كنار اگه بلد نيستي سرچ كن ياد ميگيري كه متنو چه حوري بنويسي 

من واقعا تمام اين چيزارو فقط ميدونستم كه گفتم اما از همه اينا بهتر صبر و بي محليه 

فقط كافيه امتحان كني 

بچگانه ترين حالت هم اينه كه خبر برسوني حالت بد شده و درمانگاهي و اين حرفا 

نه گلم ازدواج نکردیم...خب ازشیش صبح تا هشت ونه،شب دستش بنده..واسه منم حرف زد توضیح داد که بیا با این ...

اینقدر ب خودت حرف نزن و خودت رو سرزنش نکن عزیزم . تو  علاقت رو بهش گفتی حالا ی کوچولو افراطی اینجور مواقع مردا خوشحال میشن ازینهمه عشق دخترا . منم نامزدم همش کاره و خیلی وقت و بی وقت حتی تو ماموریتاش بهش ز میزدم ولی اون همیشه خوشحال میشد . اینا نشونه ی علاقست عزیزم پس خودت رو سرزنش نکن. اما اگر طرفت ناراحت میشه بهتره کمتر ز بزنی تا اونم آرامششو بدست بیاره خب مدل پسرا فرق داره حتما باهم

الان هر چی دنبالش بری بدتر میشه چون بالاخره اونم آسیب دیده و ممکنه لج کنه. بذار یه مدت بگذره و تو ه ...

دلم میسوزه ازاین که چقدر دیرفهمیدم این همه مشکل دارم...چه مدت بزارم بگذره؟بعدش چجوری باهاش حرف،بزنم چی بگم گه قبول کنه فرق کردم؟ممکنه تواین مدت سردبشه؟ولی اینکه بخوادباکسی باشع را مطمئنم همچین کاری نمیکنه...وقتی نیستش انگار خودم نصفه نیمع ام...ممنون بالت معرفی سایت🌹🌹

نه عزیزم خوشحال نبود که همش بلاک میکرد...دلخوره شدید بی محلی وقتی جواب میده که مقصرنباشی...الان مقصر ...

قبول كن وقتي طرف مقابل هي يك ريز ميزنگه 

ادم يك حس غرور بهش دست ميده و ته دلت قيلي ويلي ميره و خيال ادم راحت تر ميشه 

ولي وقتي خبري نيست بيشتر جذب ميشي 

طبيعت همه ي انسانها همينه

من بازم ميگم بي محلي و بي خيالي  خودتو درست كن  نماز بخون و دعا كن  اگه كسي واسطه ...

ممنمونم نامه را امتحان میکنم حتما....نه دیگه بچه نیستم دراین حد...فکر کنم ضربه ای گه به سرم خوردع آدم شدم😀😄

اینقدر ب خودت حرف نزن و خودت رو سرزنش نکن عزیزم . تو  علاقت رو بهش گفتی حالا ی کوچولو افراطی ای ...

اون هم دوست داشت حرف زدن و اینارا ولی واقعا نمیتونست جواب بده میگفت خودمم حالم بده ازاین شرایط اما مجبورم...وگرنه ساعت شیش ونیم صبح که تنهابود زنگ میزدم تامحل کارش حرف میزدیم

قبول كن وقتي طرف مقابل هي يك ريز ميزنگه  ادم يك حس غرور بهش دست ميده و ته دلت قيلي ويلي ميره و ...

ولی وقتی دستم بنده وکاردارم وشرایط پاسخگویی نیست بیشتر رو مخ ادم میره بازنگ و پیام ها تا حس غرور..

اون هم دوست داشت حرف زدن و اینارا ولی واقعا نمیتونست جواب بده میگفت خودمم حالم بده ازاین شرایط اما م ...

خب ی pmبهش بده ک متوجه شرایطش هستی و تو بخاطر دلتنگیت باعث شده بیش از اندازه ز بزنی و توقع هم صحبتی داشته باشی و میدونی کارت تا حدودی اشتباه بوده و قرار نیس ادامه دار بشه . بهش بفهمون از روی علاقه بوده ن قصد آزار دادن. اون هم حتما همینطور ک میگی عاشقته و تنهات نمذاره پس بعد اینک براش توضیح دادی دیگ پیله نکن رو ز زدنت بذار اون بهت ج بده حتی اگ چندروزم طول بکشه.

نگران نباش 

جوري كه فكرشم نميكني درست ميشه همه چيز 

به خودت و بدنت خيلي فشار نيار 

در هرشرايطي از زندگي هم فقط از خدا بخواه اونچه كه باعث خوشبختي و سرفرازيت ميشه برات پيش بياد چ دوس داشته باشي چه نداشته باشي 

اما شخصيت خودت رو هم حتما حتما درست كن 

اگه شد اون پياماي بالايي منو حذف كن