2777
2789
عنوان

عشقم میگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 70 پست
خب ی pmبهش بده ک متوجه شرایطش هستی و تو بخاطر دلتنگیت باعث شده بیش از اندازه ز بزنی و توقع هم صحبتی ...

کلی،زنگ زدم کلی حرف زدم پیام دادم...میگه توتغیراتت موقتیع درست بشو نیستی...میگه دیگه توانی واسم نمونده نه اینکه نخوام باشم...افسرده ودیوونه شدم دیگه هیچی نمیخوام صدبارگفتم این کار هارا نکن گوش نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش  جوري كه فكرشم نميكني درست ميشه همه چيز  به خودت و بدنت خيلي فشار نيار  ...

همیشه میگفت توهرشرایط به فکرخودت باش😭😭😭خودتا اذیت نکن

نمیتونم من پاک کنم بلدنیستم

پس ی خونه تکونی اساسی لازم داری

آره قبول دارم خیلی جاها اشتباه کردم میخوام تغیرکنم ولی اینکه چجوری،بهش بفهمونم این حرفم مثل حرفای قبلا نیست و واقعا قصدم تغیره را نمیدونم چی بگم که قبول کنه 

دلم میسوزه ازاین که چقدر دیرفهمیدم این همه مشکل دارم...چه مدت بزارم بگذره؟بعدش چجوری باهاش حرف،بزنم ...

عزیزم باید صبر کنی . ولی برای راهنمایی و کلیات حتما از مشاوره بهره ببر، نگران باش. خدا بزرگه ♥

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
عزیزم باید صبر کنی . ولی برای راهنمایی و کلیات حتما از مشاوره بهره ببر، نگران باش. خدا بزرگه ♥

ممنونم به نظرتون یه هفته نبودن کافیه؟اخه همین یه هفته هم خیلی خیلی،سخته واسم میخوام اتیشش بخوابه

ممنونم به نظرتون یه هفته نبودن کافیه؟اخه همین یه هفته هم خیلی خیلی،سخته واسم میخوام اتیشش بخوابه

یک هفته چیزی نیست. 

اصلا باید این وابستگیت رو اول قطع کنی. 

یه نصیحت بهت میکنم تا ابد یادت بمونه... هر وقت پای سند عقدنامت رو امضا کردی دل به طرفت ببند .... در غیر اینصورت وابسته نشو

یک هفته چیزی نیست.  اصلا باید این وابستگیت رو اول قطع کنی.  یه نصیحت بهت میکنم تا ابد یا ...

میشه بگی بعدش چجوری باهاش حرف بزنم؟

فکرنکنه باخورش که ول کردم رفتم به جای اینکه بمونم وتوضیح بدم واسه کارایی که کردم؟

میشه بگی بعدش چجوری باهاش حرف بزنم؟ فکرنکنه باخورش که ول کردم رفتم به جای اینکه بمونم وتوضیح بدم وا ...

والا سخته که بفهمه. مگر اینکه محل کارتون یکی باشه، یا فامیل باشین .... بالاخره باید یجوری متوجه تغییر رفتار و گفتارت بشه

والا سخته که بفهمه. مگر اینکه محل کارتون یکی باشه، یا فامیل باشین .... بالاخره باید یجوری متوجه تغیی ...

نه اینجوری نمیشه..بایدخودم بهش،زنگ بزنم ولی نمیدونم چی،بگم و چجوری،بگم😔

نه اینجوری نمیشه..بایدخودم بهش،زنگ بزنم ولی نمیدونم چی،بگم و چجوری،بگم😔

بذار خودش بیاد. الان بری اوضاع تو بک هفته تغییری نمیکنه... بدتر ممکنه خودشو بگیره

بذار خودش بیاد. الان بری اوضاع تو بک هفته تغییری نمیکنه... بدتر ممکنه خودشو بگیره

اکن میگفت هیچوقت من نمیام پیام بدم چون هروقت اومدم توگفتی نزاشتی،برم جلوماگرفتی حالم بده کاش بمیرم اص😫😭

اکن میگفت هیچوقت من نمیام پیام بدم چون هروقت اومدم توگفتی نزاشتی،برم جلوماگرفتی حالم بده کاش بمیرم ا ...

چند سالشه؟ تابحال خواستگاری رسمیت اومده؟ چند وقته با همین؟

30  نه هنوز ولی واقعا عاشق همیم..۲ساله

اون چه کارایی انجام میداد که تو بابتش ناراحت میشدی؟ یا چه حرفایی میزد؟ شاید بخاطر اختلاف سن و درک نکردن دنیای همدیگه باشه