2777
2789
عنوان

عشقم میگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 70 پست
اون چه کارایی انجام میداد که تو بابتش ناراحت میشدی؟ یا چه حرفایی میزد؟ شاید بخاطر اختلاف سن و درک نک ...

مثلا پنج شنبه هفته پیش یه ساعت باهم حرف زدیم بهش گفتم دلم واست تنگ میشه دوس ندارم این شرایطع را من با جنگ ودعوا اون با ارامش که درکم کنه میدونم واسه هردومون سخته ولی،باید به هم کمک کنیم هی اون بارامش حرف میزد هی من بالحن تند میگفت او افتاب وایسادم گرممه من میگفتم باید بمونی گفت ماکه همش دعوا میگنیم حرف خوب نمیزنیم که بمونمم بدتر میشه از اخر قرار شد یه روز درمیون بزنگیم ...ولی من احمق صبح جمعه زنگ بارونش کردم از خواب بیدارش کردم گفتم باید واتساپ نصب کنی بیای گفت باشه بزار نت بخرم...اومد تو واتساپ باز شروع کردم که چرا امروز ک تعطیله خودت نیومدی باهم باشیم من باید بگم تا تشریف بیاری گفت حالاهم به اجبار اومدم دیگه اینا که شروع کردم جنگ ودعوا اون هی موضوعا عوض میکرد که چرا روز تعطیلی نخوابیدی نمیخوای تموم کنی من احمق ادامه میدادم چون ازش،دلخور،بودم خیلی بد دلخوریما بیان کردم اونم گذاشت رفت بلاک کرد خطما یه هفتس هرچی میزنگم به پنج دقیقه نمیرسه حرفامون بعدهی بلاک میکنه با صدتاخط شاید بهش ز زنگ زدم پیام دادم حرفش فقط اینه دیگه توان ندارم کلی التماست کردم جنگ ودعواراه نندازی گوش ندادی دیگه برنمیگردم به رابطه

مثلا پنج شنبه هفته پیش یه ساعت باهم حرف زدیم بهش گفتم دلم واست تنگ میشه دوس ندارم این شرایطع را من ب ...

تابحال تو این مدت چه کارایی برات انجام داده؟ چه چیزایی که نشونه توجه و علاقش بهت بوده؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حل خیلی خوبی بود ممنونم یه راه حل هم بده که بتونم ازش یه فرصت دیگه بگیرم لطفا

بگو ۱۰روز فرصت بده اگه اوکی نبود خودم میرم

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره منم همينو گفتم  بخدا اگه طاقت بياري درست ميشه  امشب شب تولد امام رضاست ازش بخواه

باشه گلم ممنون که به فکرم بودی❤

دعام کن اگه این قصدش اومدن نیست یه نفربیادکه واقعا دوسم داشته باشه خسته شدم دیگه از اینجاموندن و این همه درد😔