2777
2789
عنوان

عشقم میگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 70 پست

بگو بسلامت.

بگو تو ۱غلطی میکنی من بهونه میگیرم و بد اخلاقم دیگ وگرنه مریض روانی نیستم ک بهونه بگیرم بهت بپرم.... 

شوهرت نیست ک بخوای افسرده بشی... با کسی باش ارزشت و بدونه... اگه طرف مقابل کار اشتباهی نکنه هیچکس هیچکس مرض نداره الکی بپره ب کسی

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
برو پیش مشاوره روانشناس . بهش بگو میخوام آدم حدیدی بشم اینم مدرکش، بگو میخوام تغییرات اساسی کنم نه ب ...

شرایط مشاوره رفتن ندارم ولی واقعا میخوام تغیرکنم

بدترین درداینه میدونم خیلی دوسم داره اونم توعذابه واسه نبودنم...ولی اینکه چرا یه فرصت بهم نمیده رانمیدونم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ماهی میشه یه کاری براش پیش،اومده نمیتونست حتی تو طول ۲۴ساعت یه ساعت هم باشه ....کلی باهم حرف زد ک ...

وااااااا این بود دلیلش؟ خب یعنی چی دلت تنگ شده تازه باید خوشحال باشه ک زنش اینقدر دوستش داره یعنی چی بلاک و نمتونیم باهم باشیم شما ک ازدواج کردید خیلی بعیده اینقدر ساده بزنه زیر همه چیز خب بالاخره ی تعهد کتبی و قلبی بهتون داده مگ میشه . ازدواج ک شوخی نیس. هرچند مردا یکم پیچیده هستن واقعا

شرایط مشاوره رفتن ندارم ولی واقعا میخوام تغیرکنم بدترین درداینه میدونم خیلی دوسم داره اونم توعذابه ...

بهم بگو چه ایراداتی هست که خودت درونت متوجهش شدی و اونم بخاطر همین چیزا ازت ناامیده...؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
چندسالته؟ دلتنگیه طبیعیه زمان درستش میکنه

مهرمیشم۲۲

من دیوونه میشم تادرست بشع میدونی،بدترازهمه اینه واقعا عاشق هم بودیم این که من مقصراین جدایی،بودم تا اخرعمرعذابم میده😔😔

بهم بگو چه ایراداتی هست که خودت درونت متوجهش شدی و اونم بخاطر همین چیزا ازت ناامیده...؟

سرکوچیک ترین چیزازش ناراحت میشم ناراحتی ودلخوریم شاید به نیم ساعت هم نکشه بعدش  باتوضیحاتش میفهمم که اینجوری که فکرمیکردم نبوده...خیلی،زود عصبانی میشدم دعواراه مینداختم ب شدت بدش میومد

بگو بسلامت. بگو تو ۱غلطی میکنی من بهونه میگیرم و بد اخلاقم دیگ وگرنه مریض روانی نیستم ک بهونه بگیرم ...

اخه بعدکه توضیح میده میبینم اون طوری نبوده که من فکرمیکردم خیلی حساسم خیلی😔کمکم میکنی برگردونمش؟

سرکوچیک ترین چیزازش ناراحت میشم ناراحتی ودلخوریم شاید به نیم ساعت هم نکشه بعدش  باتوضیحاتش میفه ...

پس باید اساسی حلش کنی. بحای فکر به ایشون برو روی این موضوع تمرکز کن و واقعا حلش کن.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
وااااااا این بود دلیلش؟ خب یعنی چی دلت تنگ شده تازه باید خوشحال باشه ک زنش اینقدر دوستش داره یعنی چی ...

نه گلم ازدواج نکردیم...خب ازشیش صبح تا هشت ونه،شب دستش بنده..واسه منم حرف زد توضیح داد که بیا با این شرایط کناربیایم منع بیشعوره اون جمعه باتوپ پر پیام دادم بهش گفتم از این به بعد وقت وبی وقت زنگ میزنم پیام میدم کلی توچت با ارامش بتهام حرف زد ولی من خیلی شورشا دراوردم خاک توسرم😭😭😭😭

پس باید اساسی حلش کنی. بحای فکر به ایشون برو روی این موضوع تمرکز کن و واقعا حلش کن.

حتی،یه ثانیه هم نمیتونم بهش فکرنکنم خیلی خیلی سخته واسم...دوستی که نبوده عاشق هم بودیم😔😔

توراخدا بگو چیکارکنم چی بگم که برگرده قبول کن یه فرصت دیگه بهم بده

نه گلم ازدواج نکردیم...خب ازشیش صبح تا هشت ونه،شب دستش بنده..واسه منم حرف زد توضیح داد که بیا با این ...

سلام اسى جون منم تقريبا مثل شما بودم همش دلم ميخواست همسرم كنارم باشه و اگه نبود دائما بهش زنگ ميزدم و وقتى نميديدمش ديوونه بودم گريه ميكردم اصلا حال خوشى نداشتم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
حتی،یه ثانیه هم نمیتونم بهش فکرنکنم خیلی خیلی سخته واسم...دوستی که نبوده عاشق هم بودیم😔😔 توراخدا ...

و دست خودم نبود وقتى نميديمش ديوونه ميشدم و بعضى وقتا فقط بعضى وقتا تند ميشدم اين حركات از سر دوست داشتنه ممكنه بيشتر هم بشه 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

من بهت ميگم چكار كني، اما گوش ميكني به حرفم؟ 

اگه بهش عمل كني برميگرده 

تا الان تو اين يك هفته كه هي زنگ زدي اينقدر كه طرف خب خوشحالم بوده و خيالش راحت بوده كه اين هي ميزنگه و پيام ميده 

حالا اين كارو بكن با اينكه واقعا سخته و بايد تحمل كني هي ياد حرفا و خاطراتتون نيفت و سريع گوشيو برداري

ديگه فقط و فقط بي محلي كن و نه اصلا يك پيام و يك زنگ هم نزن 

به هيچ عنوان حتي يكي 

گوشيتو خاموش كن بذار كنار يك سريالي خارجي كره اي چيزي نگاه كن 

بعد ميبيني كه اون سمتت جذب ميشه و پيگير زنگ ميزنه 

هيچ دارويي تو اين دنيا بهتر از بي محلي و اروم بودن نيست  

اگه برگشت كه بايد خودتو تبديل به يك خانم و تا حدودي چيزي كه اون ميخواد كني 

نه يك ادم بي اختيار 

اگرم برنگشت اينو بدون اون ب اندازه ي تو دوست نداشته و تحت هر شرايطي ادم برا كسي كه دوسش داره يك دو دقيقه وقت پيدا ميكنه و حتما قسمت هم نبودين 

شايد اگه عاقبت رابطتونو ببيني صدبار بگي غلط كردم ادم كه خبر نداره