2777
2789
من دو روز پیش عمل پولیپ انجام دادم. قبلش خیلی میترسیدم واقعاااا هیچی نبود. از درد پریودام خیلی خیلی ...

چند روز بعدش لکه بینی داشتی؟؟؟

و اینکه خونریزی هم داشتی؟؟؟

الان خوب شدین؟؟؟

برا چی عمل کردین و آیا اگه ب عقب برگردی بازم عمل میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم، البته تیر عمل کردم، ماه بعدش مرداد قرص جلوگیری مصرف کردم، شهریور پریودم منظم نشده بود دوف ...

ب این سرعت؟؟؟

ینی این همه هزینه میکنی دربیاری ،پولیپ و 

باز دوباره میاری؟

خب اینکه ادم ب خونریزی میفته دوبارحه

ب این سرعت؟؟؟ ینی این همه هزینه میکنی دربیاری ،پولیپ و  باز دوباره میاری؟ خب اینکه ادم ب خون ...

آره دیگه چاره‌ای نیست باید درآورد کلا بی علائم بود برای من اما چون چند ماه اقدام کردم باردار نشدم دکتر گفت باید درشون بیاریم چون چندتام هست نمیزاره لانه‌گزینی انجام شه، حالا اون یه دونه که دوباره درومد رو نگفت بیا عمل! خداروشکرم باردار شدم دیگه احتیاجی به درآوردنش نشد!

خونریزی چی؟ بعد کورتاژ رو میگی ؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آره دیگه چاره‌ای نیست باید درآورد کلا بی علائم بود برای من اما چون چند ماه اقدام کردم باردار نشدم دک ...

نه من با پلیپ ۱ سانتی همش خونریزی و لکه بینی بین دوره دارم

قبلا لکه بینی بود جدیدا خونریزی شده

میگه هم هیسترو میکنم هم کورتاژ تشخیصی ک ی نمونه از بافت رحمتو هم بدم پاتولوژی

چیز بدی نباشه خدای نکرده

میگه اگه از این پولیپ باشه خونریزیت خوب میشه

نه من با پلیپ ۱ سانتی همش خونریزی و لکه بینی بین دوره دارم قبلا لکه بینی بود جدیدا خونریزی شده میگ ...

اهان پولیپ تو یکم بزرگه احتمالا واسه همونه خونریزی داری واسه من ریز بود ولی متعدد

نه اکثر اوقات پولیپ خوش خیمه، چیز خاصی نیست عین گوشت اضافه‌ست مثلا از خود بافت رحمه! نگران نباش.. واسه منم کورتاژ تشخیصی بود داد آزمایشگاه اما هیچی نبود، بعدشم که بافت رحم ترمیم شه خیلی کمک میکنه به سریع تر باردار شدن

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اهان پولیپ تو یکم بزرگه احتمالا واسه همونه خونریزی داری واسه من ریز بود ولی متعدد نه اکثر اوقات پول ...

شما پولیپ جدیدتون قبل بارداری دراومده بود؟؟چندمیل بود؟منم ی ۶میل دارم نمی دونم چیکار کنم

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
شما پولیپ جدیدتون قبل بارداری دراومده بود؟؟چندمیل بود؟منم ی ۶میل دارم نمی دونم چیکار کنم

اره عزیزم ۴*۵ بود، اگه یه دونه‌ست مشکلی نداره اقدام کن واسه من قبلا چندتا بود گفت احتمال سقط داره انگار نمیزاره لانه‌گزینی اینا هم درست انجام شه چون تو سطح رحم پراکنده‌ست اما یه دونه اذیت کننده نیست

الان خداروشکر خوبیم ولی کلاً بارداری سختی داشتم البته باعثه بانیش بیشتر بی دقتی دکترایی بود که ...

شما پولیپت چندمیل بود؟پولیپ باعث سقط نمیشه؟

اره عزیزم ۴*۵ بود، اگه یه دونه‌ست مشکلی نداره اقدام کن واسه من قبلا چندتا بود گفت احتمال سقط داره ان ...

من باردار شدم بعد ی هفته سقط شد حالا نمی دونم ازپولیپ بوده یا نه ،پولیپمم ۶میل هست به نظرت بردارم؟

من باردار شدم بعد ی هفته سقط شد حالا نمی دونم ازپولیپ بوده یا نه ،پولیپمم ۶میل هست به نظرت بردارم؟

نمیدونم راستش نظر دکترت چیه؟ منم پولیپ دارم یکی با همونم باردار شدم، اما خداروشکر فعلا مشکلی پیش نیاورده، اما برداری خیالت راحت تره.. الانم که سفط داشتی باید فاصله بیفته خواستی برداری زودتر برو که دوره نقاهت سقط و کورتاژت یکی شه ایشالله دو سه ماه دیگه بتونی اقداماتو شروع کنی