ب این سرعت؟؟؟ ینی این همه هزینه میکنی دربیاری ،پولیپ و باز دوباره میاری؟ خب اینکه ادم ب خون ...
آره دیگه چارهای نیست باید درآورد کلا بی علائم بود برای من اما چون چند ماه اقدام کردم باردار نشدم دکتر گفت باید درشون بیاریم چون چندتام هست نمیزاره لانهگزینی انجام شه، حالا اون یه دونه که دوباره درومد رو نگفت بیا عمل! خداروشکرم باردار شدم دیگه احتیاجی به درآوردنش نشد!
خونریزی چی؟ بعد کورتاژ رو میگی ؟
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
نه من با پلیپ ۱ سانتی همش خونریزی و لکه بینی بین دوره دارم قبلا لکه بینی بود جدیدا خونریزی شده میگ ...
اهان پولیپ تو یکم بزرگه احتمالا واسه همونه خونریزی داری واسه من ریز بود ولی متعدد
نه اکثر اوقات پولیپ خوش خیمه، چیز خاصی نیست عین گوشت اضافهست مثلا از خود بافت رحمه! نگران نباش.. واسه منم کورتاژ تشخیصی بود داد آزمایشگاه اما هیچی نبود، بعدشم که بافت رحم ترمیم شه خیلی کمک میکنه به سریع تر باردار شدن
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
اره عزیزم ۴*۵ بود، اگه یه دونهست مشکلی نداره اقدام کن واسه من قبلا چندتا بود گفت احتمال سقط داره انگار نمیزاره لانهگزینی اینا هم درست انجام شه چون تو سطح رحم پراکندهست اما یه دونه اذیت کننده نیست
من باردار شدم بعد ی هفته سقط شد حالا نمی دونم ازپولیپ بوده یا نه ،پولیپمم ۶میل هست به نظرت بردارم؟
نمیدونم راستش نظر دکترت چیه؟ منم پولیپ دارم یکی با همونم باردار شدم، اما خداروشکر فعلا مشکلی پیش نیاورده، اما برداری خیالت راحت تره.. الانم که سفط داشتی باید فاصله بیفته خواستی برداری زودتر برو که دوره نقاهت سقط و کورتاژت یکی شه ایشالله دو سه ماه دیگه بتونی اقداماتو شروع کنی