2777
2789
الهی آمیییین.پیش کی عمل کردی؟کدوم بیمارستان؟سایز پلیپت چقدر بود؟ فولیکول داری؟

من یزد دکتر بهاره میبدی بیمارستان مادر سایزش دو سانت بوده نمیدونم دکتر گفت تنبلی تخمدان خیلی خفیف داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یزد دکتر بهاره میبدی بیمارستان مادر سایزش دو سانت بوده نمیدونم دکتر گفت تنبلی تخمدان خیلی خفیف دا ...

برای من یک سانت بود,من تهران عمل کردم,خودم کرجم.

برای تنبلی قرص داد؟منم دقیقا خیلی خفیف دارم انگار

سلام دوستان

منم تو اقدام بارداری‌ام، همه چکاپ‌هامم انجام دادم

دوماه اول با لتروزول و دوفاستون شروع کردم که نشد!

ماه سوم بهم آمپول داد، رفتم سونو فولیکول

گفتن سه تا پولیپ دارم حدود ۲ تا ۷ میل 

کوچیکه اما دکترم گفت حتما باید برداری بعد اقدام کنی

چون باعث ناباروری میشه حتی اگه باردار هم شی سقط میشه

حالا برای پسفردا وقت کورتاژ و پولیپوکتومی داده بهم

بیشتر از ترس عمل، نگرانم!

میگم نکنه نباید بردارم، یا بعدا همین عمل باعث‌ نازایی نشه

شاید باید یکم صبر میکردم…

اما چون سنم بالای سی، دکترم میخواد وقت رو از دست ندم

گفت این ماه پولیپارو بردار

ماه بعد دارو مصرف کن

ماه بعد اقدام

اگه باردار نشدی برو عکس رنگی برای چک کردن بازی لوله‌ها

از عکس رنگی بیشتر از برداشتن پولیپ میترسم

تو یه شرایطی گیر افتادم نمیدونم چی خوبه چی بد!!!

شما نظری تجربه‌ای دارید؟! یکم استرسم کم شه 🥺

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

من دو روز پیش عمل پولیپ انجام دادم. قبلش خیلی میترسیدم واقعاااا هیچی نبود. از درد پریودام خیلی خیلی کمتر بود. بعد عمل نه قرص مسکن برام تجویز کردن نه چیز دیگه ای. یک کم فقط لکه بینی دارم 

من دو روز پیش عمل پولیپ انجام دادم. قبلش خیلی میترسیدم واقعاااا هیچی نبود. از درد پریودام خیلی خیلی ...

منم دو روز پیش عمل کردم، بعد عمل اولین دستشویی که زفتم خونریزیم زیاد بود چون بهم قرص داده بودن که دهانه رحمم نرم شه اما بعدش مثل پریود سبک و لکه‌بینیه! وگرنه بیهوشی داشت و از عمل چیزی نفمیدم، خیلی راحت بود! مال من کورتاژ تشخیصی و پولیپوکتومی بود.. مسکن نمیخورم بهم مفنامیک دادن اما درد انچنانی ندارم منم کمتر از پریودی! اما انتی بیوتیک دارم میخورم…

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزیزم شما بعد عمل پولیپ باردار شدید؟ 

اره عزیزم، البته تیر عمل کردم، ماه بعدش مرداد قرص جلوگیری مصرف کردم، شهریور پریودم منظم نشده بود دوفاستون مصرف کردم، مهر به اقدام برگشتم ولی با دارو‌: لتروزول دوفاستون و آمپول محرک و آزادسازی، سونو دادم یه پولیپ جدیدم دراورده بودم اما دکتر گفت مهم نیست

اره عزیزم، البته تیر عمل کردم، ماه بعدش مرداد قرص جلوگیری مصرف کردم، شهریور پریودم منظم نشده بود دوف ...

ممنونم که جواب دادید من فردا عمل پولیپ دارم یه کم استرس دارم 

امیدوارم به سلامتی و شادی کوچولوتون رو بغل بگیرید

ممنونم که جواب دادید من فردا عمل پولیپ دارم یه کم استرس دارم  امیدوارم به سلامتی و شادی ...

ممنون عزیزم، نگران نباش اصلا چیز سختی نیست، امیدوارم‌ زودتر برطرف شه و منظم شی و به زودی باردار شی 😍♥️

به نظر منم ولش کن واسه منم حدوده یک سانتی بود اگه واقعاً به شرایطت میخوره و دوست داری باردارشو و به ...

منم پولیپپم یک سانته ولی خیلی لکه بینیداشتم اوایل الانم خونریزی

ئه‌م گفته کورتاژ تشخیصی و هیستروسکوپی باید با هم یبشی