2777
2789

بپرس عزیزم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من کوچیک بود چون آندومتریوز داشتم دکترم گفت با جراحی همزمان برش میداره

ولی نظر یه دکتر دیگه این بود که اگه لک بینی وخونریزی ندارم کاری بهش نداشته باشم

حتی دکتر اولی به ام گفت چون حالت یه جسم خارجی تو رحم رو به خودش میگیره ممکنه باعثه نازایی هم بشه

اما آب از سر من گذشته بود چون آندومتریوزم پیشرفته بود 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
واسه من کوچیک بود چون آندومتریوز داشتم دکترم گفت با جراحی همزمان برش میداره ولی نظر یه دکتر دی ...

عزیزم پیش چه دکتری برداشتی؟ هیستروسکوپی بودی؟ سخته؟ برا من یک ونیم سانته بزرکه؟

عزیزم پیش چه دکتری برداشتی؟ هیستروسکوپی بودی؟ سخته؟ برا من یک ونیم سانته بزرکه؟

من بر نداشتم عزیزم و جالب اینکه باردار هم شدم و الان تو سونوهام نیستش

مطمئنی پولیپه ؟

من سونوی کالر داپلر دادم که مطمئن شدم پولیپه 

ببخشید میپرسم اگه دوست داشتی جواب بده راهنماییت کنم

چند سالته؟ متاهلی یا مجرد و اینکه لک بینی داری یا نه

من بر نداشتم عزیزم و جالب اینکه باردار هم شدم و الان تو سونوهام نیستش مطمئنی پولیپه ؟ من سونو ...

ممنون که راهنمایی میکنی. هیستروسونگرافی کردم گفتن پولیمه متاهلم یه بچه هم دارم برا چکاپ رفته بودم گفتن هست برا اطمینان برو هیستروسونو بعد گفت بزرگه برش دار ترسیدم یکم

ببین هر چنددوره یکبار یه لکه بینی کم همین نه همیشه.

خداروشکر پس با توجه به شرایطت مسئله مهمی نیست

پولیپ چیز خطرناکی نیست و گاهی بخاطر تنظیم نبودن هورمون استروژن و پروژسترون ایجاد میشه و در زبان عامیانه یه گوشت اضافه هستش که گاهی باعث خونریزی میشه و خطر خاصی جز اینکه رو باروریت تاثیر بزاره نداره فقط سعی کن پونه دم کنی بخوری و نزاری عفونت بگیری سعی کن نظر چندتا دکتر رو بپرسی و الکی هیستروسکوپی نکنی گاهی دکترها بخاطر هزینه پیشنهاد غیر منطقی میدن

خداروشکر پس با توجه به شرایطت مسئله مهمی نیست پولیپ چیز خطرناکی نیست و گاهی بخاطر تنظیم نبودن ...

چه خوب که راهنمایی میکنی. خودمم دوس ندارمدسریع عمل کنم. هر دکتر یه چیز میگه. فقط گفت بزرگه ترسیدم. شما یادت نیس چندسانت بود؟

۳۴سالمهگ خداروشکر باردار شدی میگن گاهی تو بارداری بخاطر تغییرات هورمونی ازبین میره یادته چندسانت بود ...

به نظر منم ولش کن واسه منم حدوده یک سانتی بود

اگه واقعاً به شرایطت میخوره و دوست داری باردارشو و به این فکر کن که نهایتاً چند سال دیگه سطح هورمون هات پایین میاد وخیلی از مشکلاتت حل میشه

به نظر منم ولش کن واسه منم حدوده یک سانتی بود اگه واقعاً به شرایطت میخوره و دوست داری باردارشو و به ...

میگن تو بارداری خیلی وقتا ازبین میره. تازه یه دکتر که گفت کورتاژ کن! تعجب کردم

چه خوب که راهنمایی میکنی. خودمم دوس ندارمدسریع عمل کنم. هر دکتر یه چیز میگه. فقط گفت بزرگه ترسیدم. ش ...

قربونت برم 

خیلی هم بزرگ نیست عزیزم من با بیماری بدتر از این درگیر بودم و زیر بار هیستروسکوپی نرفتم پولیپ که خیلی پیشه پا افتاده است