2777
2789
میگن تو بارداری خیلی وقتا ازبین میره. تازه یه دکتر که گفت کورتاژ کن! تعجب کردم

این کار رو که اصلاً نکن چون تو کورتاژ دیواره رحمت رو میتراشن و برای بارداری مجدد یکم کارت سخت میشه

به نظرم اگه واقعاً صلاح میدونی برنامه ریزی کن واسه بارداری انشاالله که خودش ازبین میره و هزینه های عمل و.... رو حداقل برای بچت و زندگیت خرج میکنی😊😉

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار رو که اصلاً نکن چون تو کورتاژ دیواره رحمت رو میتراشن و برای بارداری مجدد یکم کارت سخت م ...

اخه میگن گاهی باعث سقط میشه گاهی بدخیم میشه کلا ادمو میترسونن. کورتاژومن تعجب کردم گفت اخه پولیپ هییتروسکوپی میشه 

شما الان خوبی؟ بچت خوبه؟

الان خداروشکر خوبیم ولی کلاً بارداری سختی داشتم البته باعثه بانیش بیشتر بی دقتی دکترایی بود که با اسم و رسم بسیار فقط فکرجیبشون بودن😔

تنها چیزی که اذیتم نکرد پولیپ بود پس خیالت راحت و سخت نگیر

البته یادم رفت بپرسم واسه شما تو کدوم قسمت هستش ؟

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اخه میگن گاهی باعث سقط میشه گاهی بدخیم میشه کلا ادمو میترسونن. کورتاژومن تعجب کردم گفت اخه پولیپ هیی ...

جاش خیلی مهمه واسه من یه نیم سانتی تو دهانه بود و یه یک سانتی بالای رحم که یه اصطلاح خاصی بهش میگفتن

اونی که تو دهانه بود رو دکترم گفت اصلاً مهم نیست و اون یکی هم با شیاف و آمپول پروژسترون فک کنم کنترل میکرد

البته شرایط من به خاطر آندومتریوزم خیلی حادتر بود 

خیالت راحت چیز خاصی نیست

فقط استرس رو از خودت دور کن که خیلی رو بهم ریختن هورمونات تاثیر داره

برا من دوتاس بالای رحم انگار.دهانه نیس. یکی ۱۵میل یکی ۷میل

خب همینکه دوتاس خیلی راحت تر از بین میره 

توکل کن به خدا و اقدام کن انشالله همه چیز خوب پیش میره 

چطور دوتا راحتتر ازبین میره؟

برای اینکه اون ۷میله راحت تر با تنظیم شدن هورمونات از بین میره سعی کن مواد استروژن زا رو کم کنی

از مواد غذایی مصنوعی هم فاصله بگیر

گیاه پنج انگشت هم خیلی خوبه فقط بیشتر از پنج بار نباید استفاده کنی اونم به صورت ناشتا و تو دوره پری نباشه

تا میتونی هم از سردیجات دوری کن

عسل و مومش هم خیلی به بیماری های زنان کمک میکنه

بپرس عزیزم

سلام عزیزم توی امضات دیدم گفتی هر سوالی داریم میتونیم بپرسیم 

من 2 ماهه که پریودام وصل میشه بهم بینش اصلا پاک نیستم

پریودامم شدید شده 

هر دفعه سونو میدم ضخامت اندومترم بالاست 

ختی بعد 10 10 روز خونریزی ضخامت 19 بود 

دکتر گفته باید هیسترو کنم 

من خیلی میترسم

قبلا هم پریودام اینطور شزه بود با قرص ضدبارداری یا ترنسید و دوفاستون خوب میشدم 

ایندفعه دکتر همه سونوهامو دید 

و داخل همه ضخامت یا 11 بود یا 15 یا 13 میگه ممکنه پولیپ باشه

رفتم سونو وژینال اونجام گفتن یه چیزی معلومه ولی چون خونریری داری علوم نیست لخته هست یا پولیپ 

الان موندم چکار کنم 

هیسترو کنن یا داروی پروژسترون بخورم