2777
2789
سلام عزیزم توی امضات دیدم گفتی هر سوالی داریم میتونیم بپرسیم  من 2 ماهه که پریودام وصل میشه به ...

سلام عزیزم اول یه آزمایش هورمونی بده ببین هورمونات تعادل داره یا نه حتماً از نظر تیروئید هم چک شو 

همه راه ها رو برو مثلاً یه سونو کالرداپلر انجام بده هیسترو رو بزار آخرین مرحله

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سلام عزیزم اول یه آزمایش هورمونی بده ببین هورمونات تعادل داره یا نه حتماً از نظر تیروئید هم چک ...

تیروییدم تحت کنترله

ازمایش هورمونی شامل چیا میشه

ماه پیش چکاپ کامل دادم 

نمیدونن هورمونی شاملش بود یا نه 

عنوان ازمایش رو میدونی برم نگاه کنن؟

سونو کالر داپلر چیه؟

واقعا هیسترو مرحله اخره؟

پس چرا دکتر من بدون شک اولین درمانو گفت هیسترو😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیروییدم تحت کنترله ازمایش هورمونی شامل چیا میشه ماه پیش چکاپ کامل دادم  نمیدونن هورمونی شام ...

از لحاظ پروژسترون و استروژن و اینکه یکی از دلایل عمده خونریری و نامرتبی میتونه تیروئیدت باشه

در ضمن یه آز انعقاد خون هم بده 

سونو کالرداپلر یک سونو رنگی هستش که با وضوح بیشتر مشکلات زنان رو نشون مونده و از نظر فیبروم پلیپ و آندومتریوز و... نتیجه اش دقیق تره

دکترا برای پر کردن جیبشون راحت هر پیشنهادی میدن

به نظرم پیش چندتا دکتر برو و نظر مشترکشون رو اعمال کن

تو. دوره پریودت حتماً تعداد پد های مصرفی اتو بشمار و سعی کن استراحت کنی و نشاسته بزن تو ماست بخور و دقت کن ببین کمتر میشه یا نه

پیاز انار زرشک زعفران و پونه و آویشن و....که رقیق کننده خون هستند رو تو دوره ات مصرف نکن

گرمیجات هم کم مصرف کن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
از لحاظ پروژسترون و استروژن و اینکه یکی از دلایل عمده خونریری و نامرتبی میتونه تیروئیدت باشه در ضمن ...

ممنونم از وقتیکه گذاشتی

پس یه ازمایش هورمونی بدم حتما 

دکتری که پیشش میرم اصلا پولکی نیست

ولی حتما سونو و ارمایشامو میبرم پیش چند دکتر دیگه 

ممنونم از توضیحاتت

ممنونم از وقتیکه گذاشتی پس یه ازمایش هورمونی بدم حتما  دکتری که پیشش میرم اصلا پولکی نیست ول ...

قربونت برم انشاالله مسئله خاصی نیست عزیزم 💗💗💗

جاش خیلی مهمه واسه من یه نیم سانتی تو دهانه بود و یه یک سانتی بالای رحم که یه اصطلاح خاصی بهش میگفتن ...

واسه من بین دو لایه اندومتر در قسمت فوندال رحم با ابعاد۶*۳mm چیکارش کنم حتما باید هیروسکوی شه چون تقریبا سالی ۱بار بعد قابدگیم چندروز خونریزی دارم و تقریبا قایدگیم نامنظمه🤦🏻‍♀️

واسه من بین دو لایه اندومتر در قسمت فوندال رحم با ابعاد۶*۳mm چیکارش کنم حتما باید هیروسکوی شه چون تق ...

حتماً دارو مصرف کن و کنترلش کن اگه از بین نرفت برش دار

به دلت بد راه نده ریشه همه اینا اعصاب و استرس هست که تعادل هورمون هارو بهم میزنه💗

حتماً دارو مصرف کن و کنترلش کن اگه از بین نرفت برش دار به دلت بد راه نده ریشه همه اینا اعصاب و ...

سلام عزیز منم مثل شما هم پولیپ داخل رحمم دارم و هم کیست اندومتریوما داخل تخمدان چپم 4/5 هستش دکتر باید عمل بشی که هر دوشون بردارم تو رو خدا منو راهنمایی کن چکارکنم دارم میمیرم از استرس. خدا خیرت بده 

شما چطو با وجود اندو و پولیپ باردار شدین ؟

کیست اندومتریوزت چند سانت بود ؟

خدایا کمکم کن بتونم این سختی ها پشت سر بذارم چون خودت گفتی بعد از هر سختی آسونی هست خدایا شکرت .ر
سلام عزیز منم مثل شما هم پولیپ داخل رحمم دارم و هم کیست اندومتریوما داخل تخمدان چپم 4/5 هستش دکتر با ...

سلام عزبزم مشکل شما حل شد یا نه

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

سلام عزیزم شما عمل کردی؟ منم شرایط شما رو دارم و گفتن باید عمل کنم، عملش چطوریه خیلی میترسم 

یعنی اندومتریوز و پولیپ دارین ؟

بی هوش میکنن اصلا نمیفهمی ولی بعدش یه کم درد داره شما دقیقا مشکلتون چیه عزیزم؟

نه اصلا ترس نداره 

خدایا کمکم کن بتونم این سختی ها پشت سر بذارم چون خودت گفتی بعد از هر سختی آسونی هست خدایا شکرت .ر
سلام کی عمل کردید  من دوشنبه عمل کردم

من نزدیک دو ماهی میشه

شما برای چی عمل کردین ؟