2777
2789
عنوان

ادبیات نسل Z

295 بازدید | 30 پست

سلام🌹

نسل Z متولدین ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ هستن

و اگر خودشون الان آنلاین هستن یا مادرهای عزیزشون خوشحال میشم به این سوال جواب بدن :)

قضیه برای خیلی وقت پیش هست اما چون با یه کاربر عزیزی درباره کنکور ارشد صحبت کردیم برام یادآوری شد

یک موسسه غیر مشهور میخواست مدرس و مشاور جذب کنه

از شروط رتبه برتر بودن و درس خوندن در دانشگاه های تاپ بود که این منطقیه

ولی یکی هم صحبت با ادبیات نسل Z بود

بعدها من چندتا نمونه تدریس مورد پذیرش دیدم عالی بودن ولی ادبیاتشون رو دوست نداشتم

میخواستم بدونم چقدر موافق با این نوع ادبیات هستید؟

من مخالفم

نسل Z رو دوست دارم و خودم هم فاصله سنی کمی باهاشون دارم چه بسا ادبیاتم هم بهشون نزدیکه اما برای محیط آکادمیک نمیپسندم و حس میکنم نزدیکی و صمیمیت بین مدرس یا مشاور اونم جنس مخالف با محصل جالب نیست؛

مخصوصاً سر آزمون نمونه و تیزهوشان یا کنکور سراسری که بچه ها مدرسه تک جنسیتی هستن حالا باز کنکور ارشد دیگه ۴ سال کارشناسی رو دیدن

از نمونه های منفی بخوام بگم:

اینجا دیدم یکی زده روی فلانی کراشم و اکثری ها میشناختن

من گفتم شاید سلبریتی باشه اما بعد دیدم یه مدرس کنکور مشهوره

یا خواهر خودم مشاوره و یه دانش آموز پسر پارسال انقدر مسخره بازی در آورد که خواهرم تمدیدش نکرد

حتی توی سایت هم زیاد دیدم عاشق مشاورشون میشن یا عاشق استادشون میشن

البته توی نسل ما هم بود😅یادمه مدرسه خودمون برای یه درس اضافه چندماه یه پسره میومد کارشناسی برق شریف بود و الان که فکر میکنم قیافه ای نداشت و دهه ما هم ادبیات خاصی نداشت ولی اکثری ها عاشقش شده بودن😅

تیم خودمون با تلاااااش فراواااان ازش جایزه گرفتیم🤣

بخاطر همین چیزهای زیادی که دیدم و شما ها هم دیدید فکر میکنم در یه سن هایی صمیمیت بیشتر به ضرر محصل تموم میشه چون هنوز تفکیک روابط رو بلد نیست

مثلاً اگر دوران تحصیلات تکمیلی با استادت صمیمی باشی برات خیلی منفعت داره و در اون سن خودت هم آگاهی

حالا نظر شما چیه؟

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستگی داره اون ادبیات ک میگید دقیقا چجوری هست . منم نسل زد هستم دوستام معلمن و به مشکلی نخوردن

ی چند تا مثال بزن از ادبیات بین معلم و شاگرد نه تو جمع های دوستانه .

عاشق معلم شدن کلا زیاد ربطی نداره حتی با وجود فاصله و رسمی بودن هم این چیزا اتفاق میفته چون بچه ها سنشون کمه زمان قدیم هم بود

راحت بودن با معلم باعث میشه ب درسش بیشتر علاقه داشته باشی

درخواست ندید لطفا

چرا الان تاپیک زدی الان نسل زد همه خوابن😄 شب تاپیک بزن پر بازدید میشه

بچه های خودمم خوابن🤣🤣

اینهمه جن، س موافق هست،، نمیدونم چرا برای امور درسی و شغلی به جن، س مخالف باید فکر کرد؟!!!!!

برای امور شغلی طبیعیه

ولی وقتی از اول مدرسه ها تک جنسیتیه یکباره پسرها عاشق مشاور خانم ۱۰ سال از خودشون بزرگ تر میشن

دخترها عاشق مدرس آقا ۱۰ سال بزرگ تر میشن

سلام

به عنوان یه نسل زدی خیلی مراقب این رفتار هستم به نظرم به نسل و ... نیست به تربیت خانواده هست و شخصیت خود فرد

مام داریم تو کلاس که کراش میزنن رو دبیرا و مشاور ها ولی خب من و دوستام نه گاها مسخره هم میکنیم که خب که چی؟ همین کار ها رو کردن دبیر مجرب ولی مجرد رو نمیدن برای مدارس دخترانه

معلم حرمت داره کلاس درس بیشتر از اون حرمت داره

حتی من هنوز هم تا به این سن معلم رو تو خطاب نکردم و کل جمله هام جمع بوده این کار شاخی نیست ولی در قبال بچه هایی که معلم ها رو با اسم کوچیک یا با فامیلی بدون پیشوند اقا صدا میکنن خوبه به نظرم

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

برای امور شغلی طبیعیهولی وقتی از اول مدرسه ها تک جنسیتیه یکباره پسرها عاشق مشاور خانم ۱۰ سال از خودش ...

کاش 10 سال بود دبیری داریم 20 سال بزرگتره حدودا و زن و زندگی هم داره اما بازم هم بعضی ها...

یا دبیرهایی که تازه فارغ التحصیل شدن و تو موسسه ها تدریس میکنن برای بیچاره ها انقد حرف درست میشه

ای خوش آن عاقل که زد بر کوچه ی دیوانگی... :)

سلامبه عنوان یه نسل زدی خیلی مراقب این رفتار هستم به نظرم به نسل و ... نیست به تربیت خانواده هست و ش ...

خیلی ممنونم از نظر کامل و رفتار منطقی شما🙏🏻🌹

تو زندگی اشتباه زیاد کردم اما رو معلما کراش نزدم و نخواهم زد

ته کراشم رو بازیگرا بود

این افراد مغزشون کمه که رو مشاور و استادی که معلوم نیست فازشون چیه کراش میزنن

خدای من از کشورم و فرهنگش محافظت کن.کاربری آبانممممممم