سلام🌹
نسل Z متولدین ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ هستن
و اگر خودشون الان آنلاین هستن یا مادرهای عزیزشون خوشحال میشم به این سوال جواب بدن :)
قضیه برای خیلی وقت پیش هست اما چون با یه کاربر عزیزی درباره کنکور ارشد صحبت کردیم برام یادآوری شد
یک موسسه غیر مشهور میخواست مدرس و مشاور جذب کنه
از شروط رتبه برتر بودن و درس خوندن در دانشگاه های تاپ بود که این منطقیه
ولی یکی هم صحبت با ادبیات نسل Z بود
بعدها من چندتا نمونه تدریس مورد پذیرش دیدم عالی بودن ولی ادبیاتشون رو دوست نداشتم
میخواستم بدونم چقدر موافق با این نوع ادبیات هستید؟
من مخالفم
نسل Z رو دوست دارم و خودم هم فاصله سنی کمی باهاشون دارم چه بسا ادبیاتم هم بهشون نزدیکه اما برای محیط آکادمیک نمیپسندم و حس میکنم نزدیکی و صمیمیت بین مدرس یا مشاور اونم جنس مخالف با محصل جالب نیست؛
مخصوصاً سر آزمون نمونه و تیزهوشان یا کنکور سراسری که بچه ها مدرسه تک جنسیتی هستن حالا باز کنکور ارشد دیگه ۴ سال کارشناسی رو دیدن
از نمونه های منفی بخوام بگم:
اینجا دیدم یکی زده روی فلانی کراشم و اکثری ها میشناختن
من گفتم شاید سلبریتی باشه اما بعد دیدم یه مدرس کنکور مشهوره
یا خواهر خودم مشاوره و یه دانش آموز پسر پارسال انقدر مسخره بازی در آورد که خواهرم تمدیدش نکرد
حتی توی سایت هم زیاد دیدم عاشق مشاورشون میشن یا عاشق استادشون میشن
البته توی نسل ما هم بود😅یادمه مدرسه خودمون برای یه درس اضافه چندماه یه پسره میومد کارشناسی برق شریف بود و الان که فکر میکنم قیافه ای نداشت و دهه ما هم ادبیات خاصی نداشت ولی اکثری ها عاشقش شده بودن😅
تیم خودمون با تلاااااش فراواااان ازش جایزه گرفتیم🤣
بخاطر همین چیزهای زیادی که دیدم و شما ها هم دیدید فکر میکنم در یه سن هایی صمیمیت بیشتر به ضرر محصل تموم میشه چون هنوز تفکیک روابط رو بلد نیست
مثلاً اگر دوران تحصیلات تکمیلی با استادت صمیمی باشی برات خیلی منفعت داره و در اون سن خودت هم آگاهی
حالا نظر شما چیه؟